Hogyan lehet beállítani automatikusra egy link letöltését linux rendszeren?
Azt szeretném megcsinálni linux vps szerveremen, hogy egy weboldalról ahová fel van töltve egy film (pl:clipwat....) annak automatikusan letöltse a direct linkjét.
Lehet, hogy nem megoldható vagy csak én nem jövök rá hogyan kell, de remélem tudtok nekem ebben segíteni.
A legjobb lenne az ha naponta le tudná szedni a linket és azt el mentené egy "strm" fájlba vagy "txt"-be. Esetleg van erre valamilyen parancs az automatikát azt megtudnám szerintem oldani.
Tudnád ezt kicsit pontosítani?
A programnak azt kéne csinálnia, hogy egy filmfeltöltő oldalon rákeres, majd az egyik találatnak az URL-ét menti el?
Ja értem. Akkor a weboldal müködésétől függően ki kell szedni a linket belőle, ami akár nagyon egyszerű is lehet.
amit így konkrét példa
Nem is találom ezt a clipwat oldalt, tudsz adni egy példát?
Pl: [link]
és akkor ennek a direct linkjét szeretném, hogy automatikusan letöltse egy strm fájlba naponta. :)
Ezzel az a helyzet, hogy nagyon el van obfuszkálva. Minden megnyitáskor más a videó linkje, és azt szerintem csak egyszer engedi lejátszani. Valószínűleg egy script fut le és csak akkor illeszti be a videó linkjét az oldalba, de ezt nem sikerült megtalálnom.
Még simán a videó linket sem tudtam használni, lehet sütiket is használ.
Nem tudom, hogy jobban hozzáértő ember gyorsabban meg tudná-e oldani, de szerintem nem éri meg vele foglalkozni. Nem lehetne mást használni, vagy mire kell ez egyáltalán?
Emby szerverhez szeretném itthonra hogy az online filmeket megtudjam jeleniteni okos TVn és az strm fájlokat felismer.
A linket amugy 48 órán át fel lehet hasznalni azt már teszteltem. Esetleg eltudnád nekem küldeni az alapot amire jutottál hatha tudnék még korigalni rajta.
Meg igazábol bármilyen filmes oldalbak jó a linkje csak az direct link legyen. Sajnos csak azt tudja lejatszani (pl:mkv, mp4)
Esetleg [link] innét nem lehetne megoldani?
Na csak a sütik önmagukban nem oldják meg a problémát, viszont még mindig nem értem, hogy én miért nem tudom felhasználni a linket amit kiszedek az oldalról. Te is azt használtad, ami így néz ki, nem?:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!