Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szabadúszóként kell az angol,...

Szabadúszóként kell az angol, szóban? Vagy elég lehet írásban is?

Figyelt kérdés

Na hali. 18 éves programozó vagyok, alkalmazott.

Pár éven belül majd azért szeretnék a szabadúszók útjára lépni, már vannak konkrét elképzeléseim, csak 1 bökkenő van ebben.

Tudok angolul meg minden, megértek mindent, illetve írásban (csak írásban..) elég jól megy a kommunikáció is. Viszont, szóban már nem annyira. Szóban nem jönnek a szavak, illetve a kiejtésemet szerintem ha meghalllanátok sikítva menekülnétek :D Erről nem találtam itt semmi kérdést, szóval már csak megkérdezem.. Szóval, Freelancer, Upwork és társai, nyilván angolul kell majd ügyfelekre vadászni. Viszont, aki esetleg szabadúszó, vagy van szabaúszó barátja, vagy tud erről valamit.. Vannak olyan ügyfelek/cégek, akik megelégszenek szimpla írásos kommunikációval, vagy mindenképp kell nekik a telefonos, szóbeli egyeztetés is?

Tudom, tudom, programozóként beszélni is tudjak angolul, ez alap.. Én próbálkoztam, évek óta próbálkozok megtanulni, de nem, egyszerűen az angol nyelv kiejtéséhez, és magához a szóbeli kommunikációhoz nem kaptam áldást.

Köszi a válaszokat előre is! :)

2021. febr. 11. 17:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek, rá is álltam az angolom fejlesztésére. :) Nagyon hosszú folyamat lesz érthető szintig felhúzni a kiejtésem látom előre, de végülis van időm.
2021. febr. 13. 22:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Keress tanárt vagy valakit akivel tudsz beszélgetni ő tud segíteni a kiejtésbe is.
2021. febr. 13. 23:02
 23/24 Fsms ***** válasza:

#18 aki ennyire funkcionális analfabéta mint te azzal nincs mit kezdeni.

Ahhoz, hogy vállalkozz és számlázni tudja, kell egy jogi forma. Enélkül nem megy. Remélem eddig megvan.

Majd kell egy teáor szám ami a tevékenységet meghatározza. Nekem Kft. Van és it tanácsadást végzek.

Freelancer csak attól leszek , hogy napidíjas t&m alapon megbíznak egy szerződéssel egy határozott idejű munkára, majd megyek egy másik projektre.

Szerintem menj el dolgozni freelancerkent és megérted.

Sok sikert.

Egyébként pont az ilyen gyenge képességű emberek miatt épül le a világ.

2021. febr. 14. 08:30
 24/24 anonim ***** válasza:
23: Ne erőlködj maki, mert félő, hogy átüt a dróton a szag.
2021. febr. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!