Hogy tudok a python nevű programban osztályzatokat generálni?
Elírtam, szóval tudom hogy a dokumentació = könyv.
Elég sok mindent elolvastam az elmúlt 2 napban.
Neked van valami közöd az informatikához vagy laikusként írogatsz ide?
"Amúgy meg egy 15 éves gyereknek nem ezek a visszajelzések hiányoznak, amiket itt kap. Nem korholást várna el, hanem segítséget vagy ha valaki nem tud rendesen, segítőkészen válaszolni akkor inkább ne is szóljon hozzá."
Ezzel maximálisan egyetérek.
A fogatlan vén rozmárok pedig fogják vissza magukat.
"Harmadjára írom, hogy dokumentáció != tankönyv. "
Hanem micsoda, vaniliás gofri, te ütődött?
"Hanem micsoda, vaniliás gofri, te ütődött?"
Majd ha egyszer láttál egy ilyen jellegű akármit, akkor térjünk vissza rá. Ez természetesen feltételezi, hogy volt valaha középiskolai tankönyv a kezedben, és tudod, hogy milyen.
"A fogatlan vén rozmárok pedig fogják vissza magukat."
Tehát nyalja ki mindenki a hátsó fertályát a fiatalabbnak, aki kérdéséről süt, hogy kisujját sem mozdította annak érdekében, hogy önállóan megoldja a problémát a tartozó leírásokat olvasva, esetleg tanári segítséggel (aka. tanuljon). Ok.
"Majd ha egyszer láttál egy ilyen jellegű akármit, "
Ne nagyzolj, mert kurvára nincs mire.
Egy dokumentáció tanít, informál. Azért is néznek bele, erre használják, kutyaütő.
"Tehát nyalja ki mindenki a hátsó fertályát a fiatalabbnak, "
Csak ne legyen paraszt. Ennyi.
"Egy dokumentáció tanít, informál. Azért is néznek bele, erre használják, kutyaütő."
A kiskegyedben meg vannak receptek, hírek, keresztrejtvények. informál tanít, tehát tankönyv.... Mik ki nem derülnek?
Én is te cipődben járok/jártam (végzős vagyok gimiben).
Szerintem van egy kis különbség könyv és a dokumentum között (ebben az esetben, ha szigorúan a definícióját vesszük a két dolognak, akkor valóban csekély az eltérés).
könyv pl. [link] (ez kicsit régi, de az alapok ugyanazok nagyjából) , Magyary Gyula - Emelt szintű érettségi 2. Python lépésről lépésre. Dokumentum pl. [link]
Könyv rámegy a magyarázatra, példákra, míg a dokumentum inkább elmondja az új modulokat, új metódusokat stb. és használatukat röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!