Hogy tudok a python nevű programban osztályzatokat generálni?
Figyelt kérdés
24 db osztályzatról lenne szó.2021. febr. 7. 17:23
1/22 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a python nem egy program?
2/22 anonim válasza:
Hmm. Programnak is mondhatjuk a Pythont, mert alapból processzként fut aminek utasításokat küldessz. Kb mint a shell.
3/22 anonim válasza:
#1: De, maga a Python értelmező az egy program.
Ettől függetlenül ez nem a legszakszerűbb megfogalmazása a kérdésnek, ez tény.
4/22 anonim válasza:
import random
print(list(random.randint(1,5) for x in range(20)))
5/22 A kérdező kommentje:
Annyira bírom, hogy senki se a kérdésre válaszol semmilyen kerdésnél. Egy 9.-es tanuló vagyok, aki életében most először találkozott a Python-nal. És nem egy informatikus vagyok, de nem is egy egyetemista, aki talán már többet tudna erről.
2021. febr. 7. 17:49
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak!
2021. febr. 7. 17:51
7/22 A kérdező kommentje:
Ha a saját tanárom azt mondja, hogy szar a könyv amiből tanulunk nem könnyű. De linkelj be egy ilyen dokumentációt és megpróbálok belőle tanulni!
2021. febr. 7. 17:58
8/22 anonim válasza:
Könyv != dokumentáció, kisfiam. 2 szót kell beírnod a googlebe, hajrá.
9/22 anonim válasza:
#5: Ne vedd a szivedre, tekints erre fejlödési lehetöségként. Hogy kicsit megértsd a másik oldalt: Képzeld el, hogy ezt a kérdést látod: "Hogy lehet a csillagfejü fogóval kicsavarozni a 12 centis facsavart?"
10/22 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vagyok hülye, hogy dokumentáció alatt ne könyvet értsek. De mondtam linkelj be egy olyat, amiben benne van.
Amúgy meg egy 15 éves gyereknek nem ezek a visszajelzések hiányoznak, amiket itt kap. Nem korholást várna el, hanem segítséget vagy ha valaki nem tud rendesen, segítőkészen válaszolni akkor inkább ne is szóljon hozzá.
2021. febr. 7. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!