Ilyen PHP tudás után mennyire lenne nehéz a C++?
Figyelt kérdés
MVC,OOP,DRY és SOLID elvek,PDO,Reflection,Service container.
Ezeken túl igyekszem tesztelhető kódot írni,valamint igyekszem elmenni az erősebb típusosság felé,már amennyire PHP 7-ben lehet.
Érdekel a C++,el is kezdtem egy online tanfolyamot,de gondoltam,megkérdezem,mennyire nehéz megtanulni? Pl a helyes memóriakezelést,a helyes pointer használatot,stb...
Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. jan. 23. 21:51
11/14 anonim válasza:
vagy még többet érsz el, ha felmész valamely egyetem oldaljára és letöltöd a jegyzetetet. ELTE-n és BME-n is teli van. Az valid info. Míg egy udemy kurzuson téves információkat is megtanulhatsz, mert hát honnan tudhatnád, hogy valid? Én is készíthetek oda oktató anyagot, bárki megteheti - ellenben amiket már phd-val rendelkezők állítottak össze és több tíz éves tapasztalatuk van .. Én inkább ezt választanám. De akkor már beiratkozhatsz egy egyetemre is.
12/14 anonim válasza:
11-es, te ugye direkt trollkodsz? Az Udemy nem hülyegyerekek fóruma, hanem elismert szakemberek publikálnak ott tanfolyami anyagokat. Semmiféle "téves információt" nem fogsz ott kapni, pláne olyan tanfolyamokon, amiből előtted tízezrek tanultak sikeresen. Ezzel szembeállítani egy magyar egyetemi jegyzetet, hát legalábbis bátor.
13/14 anonim válasza:
"elismert szakemberek publikálnak ott tanfolyami anyagokat."
Akkor az eléggé gáz. Láttam rengeteg nagyon nagyon gagyi hozzá nem értő tartalmat.
14/14 anonim válasza:
#13 te nem tudom, mit néztél, de én évek óta az Udemyről tanulom az új technológiákat, és még sosem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!