Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire lehet reális és jó...

Mennyire lehet reális és jó az alábbi Java programozás tanfolyam? Mit gondoltok? Esetleg valaki, aki már vett részt ugyanitt korábbi tanfolyamon?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Megvan rá az anyagi keretem. Dolgozom és nekem éppen azért is volna jó, hogy teljesen online van a tanfolyam. Magyarázattal, gyakorlatias.

2021. jan. 13. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, a koronavirus miatt elkezdtek online kurzusokat is csinálni, és a sikerre való tekintettel már külön is választható a tantermi, és az online tanfolyam is. Nézz körül, én is oda megyek. A codecool-t is néztem, de azok egy autó árát képesek elkérni:D

Szóval marad ez. Persze, azért ez sem olyan "olcsó".

Sok sikert!

2021. jan. 17. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát 5 hónap alatt 0-ról...Hmm... Junior szintig... Hmmm... Munka mellett.... Hmmm...hmm....hmmm...Hm...
2021. jan. 17. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó nyílván kicsit gyors :D
2021. jan. 17. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!