Gyakorikerdeseken a szavazas grafikonja nem "hibasan" van leprogramozva?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__108873..
Peldaul itt a kerdesben az latszik, hogy ketto fej-fej mellett megy, de az nem latszik belole hogy az osszes szavazohoz kepest az mekkora hanyad.
Nem, nincs hibásan leprogramozva.
Az, hogy te hiányolsz valamit, ami igazából irreleváns, az nem a fejlesztők sara.
"tény, hogy így elég gaggyer"
Mondjuk úgy, meglehetősen összhangban van az oldal többi komponensével. :D Mondjuk már lecserélték a frame-eket és táblázatokat div-ekre, szóval így 2020-ra megérkeztünk a kétezres évekbe. Ezen az oldalon egy csomó olyan hatékonytalan, béna, gagyi dolog van, hogy én személy szerint titkolnám, ha én fejlesztettem volna.
Hogy egy örök érvényű felkiáltással válaszoljak: "It's not a bug, it's a feature!" ( [link] ).
Egyébként - ha már a Programozás topikba sikerült feltenned a kérdést - felesleges elégedetlenkedés helyett írhattál volna egy felhasználói szkriptet (Greasemonkey, Tampermonkey böngészőkiegészítő kell hozzá), ami kicseréli százalékokra a szavazatok számát - gyorsan összedobtam egyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!