Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Még tudom nézni, hogy milyen...

Még tudom nézni, hogy milyen sütiket küld a gyakorikerdesek.hu?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan programot írni, ami értesítést küld, ha üzenetet kapok a gyakori kérdések oldalon, ehhez viszont reprodukálnom kellene egy oldal lekérdezést, és authentikálni kell magam. Ezt meg tudom böngészőn kívülről oldani?

2019. márc. 20. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Meg.
2019. márc. 20. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Böngésző konzoljában meg tudom nézni a sütiket, vagy hol kellene mutatnom?
2019. márc. 20. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Chrome-ban a "lakat ikonra" kattintva felül meg tudod nézni.
2019. márc. 20. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Firefox: CTRL+Shift+I billentyűkombinációval előhozod a Webfejlesztő eszközöket és azon belül Tároló fül és Sütik

Google Chrome/Chromium: CTRL+Shift+I billentyűkombinációval előhozod a Webfejlesztő eszközöket és azon belül Application fül és Cookies

2019. márc. 20. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Látom, a sütiket ki lehet szedni. Email + jelszóval meg lehet oldani, vagy ahhoz ismerni kellene az oldal backendjének a működését?
2019. márc. 20. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És ehhez minek kell neked a gépeden eltárolt süti? Elég "szabványos" a bejelentkezés, akkor megkapsz minden adatot a felkeresett hosttól és el tudod tenni és annak megfelelően tudsz majd dolgozni a későbbiekben.
2019. márc. 20. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Itt arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy POSTMAN segítségével, mit és hogyan kell elküldeni a https://www.gyakorikerdesek.hu oldalra, hogy egy bejelentkezett webolalt kapjak vissza. Azért a felhasználó + jelszóval szeretném megcsinálni, hogy mások számára is használható legyen a program, ne kelljen a sütik közt matatni, hogy a szükséges adatokat megtalálják.
2019. márc. 21. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Proxyval meg tudsz mindent nézni.
2019. okt. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!