Lehet a Gyakorikerdesek.hu oldalon fejlesztést vállalni?
Szerintem ráférne 1-2 újítás (főleg UX és UI). Pl. reszponzív kinézet, notification-ök, kérdések/komentek szerkesztése, formázás, kép/videó beszúrás stb.
Szabadidőmben szívesen segítenék...
Van rá lehetőség? :)
1. Annak ellenére, hogy gagyi a kinézete, nincs sok szolgáltatása, elég magas látogatási adatot ér el: [link]
2. Van egy mondás: "ami működik, azt ne piszkáljuk".
Ennek szellemében gyanítom a Webminute sem feccöl bele túl nagy erőforrást - mivel igény sem jelentkezik a közösség részéről (mivel itt "névtelenek" az egyének, így valódi közösség sem tud létrejönni - ellentétben az sg.hu-val, ahol külön fejlesztői topik van: [link] ).
3. Kedves kérdező, egyébként ha van ötleted, kezdd el! Csinálj egy frontend-példát, itt a közösség megvitatja, hogy tetszik-e, miben lehetne jobb, esetleg milyen dolgok lehetnének még benne, esetleg más fejlesztők is becsatlakoznak a dologba (Github?).
Ha a többségnek tetszik, lehet írni a Webminute-nak egy nyílt levelet, hogy valahogyan implementáljuk ezt a rendszerükbe.
Ami pont annyit tud, amennyi kell, azt nem muszáj modernizálni.
Egy százéves kalapács még mindig kalapács, és ha eltörik a nyele, egy seprűnyélből faraghatsz neki újat. Egy kéregedzett svédacél, csőnyelű, mattított szilikonmarkolatú csodát jó eséllyel kidobhatsz öt év múlva. Annak ellenére, hogy a patinás külleme nem mindenkinek tetszik, szerintem a GyK igazán jól, rafináltan egyszerű ergonómiával lett kialakítva. Kép/videó bizony jó lenne, viszont gondolom, nyomban három nagyságrenddel dobná meg a tárigényt -- de csak addig, míg a talpraesett felhasználók YouTube kettőnek nem kezdik használni az oldalt („Szerintetek mit javítsak még ezen a 80 perces motivációs videómon?”). lehet, hogy egyszer eljön a csinosítás ideje, de szívből remélem, hogy lényegi változásokkal nem jár majd. Az én gyönge lelkemnek nem hiányzik még egy Iwiw-karriertörténet.
Egyébként meg ott az oldal alján a kapcsolat-cím, nem is egészen világos, hogy miért nem ott kereskedel az ötleteiddel.
Nem kell bantani, lassitott mobilnettel is pont jo hogy kvazi csak szöveg van.
Ma megprobaltam felmenni fmylife-ra telorolt, ahogy minden egyes blokk dinamkusan tölti a csicsa-pcsás hétterét hogy odakrjon 4 sort az valami röhej mennyire hasznalhatatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!