Lehet a Gyakorikerdesek.hu oldalon fejlesztést vállalni?
Szerintem ráférne 1-2 újítás (főleg UX és UI). Pl. reszponzív kinézet, notification-ök, kérdések/komentek szerkesztése, formázás, kép/videó beszúrás stb.
Szabadidőmben szívesen segítenék...
Van rá lehetőség? :)
#17, #20: Havonta 250 millióan látogatják, a közel 9 éve létező imgur.com-ot
több milliárd megtekintést generál havonta.
Az alexa.com adatai szerint Amerikában az első 15, világszinten az első 50 oldal között van:
szóval nem egy kis vidéki pistike bt. képmegosztó oldalacskájáról van szó.
"Jelenleg nekem az a legnagyobb bajom, hogy nincs mobilra optimalizált reszponzív felülete. Illetve lehet hogy van, de akárhányszor rálépek mobillal, nem jelenik meg semmi."
Most teszteltem egy Samsung Galaxy Core Prime készüléken a legfrissebb Firefox, Opera és Google Chrome böngészőkkel és mindegyiken tökéletesen működött.
Teszteltem a Google Chromium fejlesztő eszköztára által biztosított mobil-szimulátoron - ott is rendesen működik.
Teszteltem Browserstacken iPhone 6s-sel Lumia 930-al - ott is megy.
Szóval ha nálad nem megy, a készüléked és a böngésződ pontos típusának ismeretében keresd fel az imgur ügyfélszolgálatát és írd le a tapasztalatodat (mellékelhetsz képernyőképet is):
Na visszatérve az eredeti témára:
A vezetőség még nem válaszolt, hogy nyitottak lennének bárkitől is a fejlesztésekre... (akár pénzért akár ingyen).
Az előttem író kolléga változtatása eléggé teccetős.
#22: Csupán egy dologért az imgurra töltöttem fel a képet. Gyors. /* Egyébként van mobilos felületük. */
#24: Nem is hiszem, hogy fognak. Tényleg nem fognak hozzányúlni egy gyakorlatilag ingyen pénz forráshoz.
Pedig én is szívesen segítenék szabadidőmbe.
Hát, mondhatom, igen kínos az elmaradott lelkemet pőrén, egy szál vaskalapban felfednem, de én bizony nem rokonszenvezem annyira a bemutatott vázlattal. Ha nem tapasztalnám a rap-zenétől a mangán át az izom+mágia grafikákig, hogy minden ütősebbre sikerült divat évtizedekre rendezkedik be, mint hajdan az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok, akkor most az mondanám: Ez a trendi flat stílus évekkel ezelőtt megérett az outlet-minősítésre. Mivel azonban már minden kattingatós honlapszerkesztőben ez az alap, sajnálatosan bizonyos, hogy még évekig ujjal mutogathatnak arra, aki mással is beéri. Igen, nagyon tetszetős a terv letisztultsága, a finom színdinamika, a további analfabétákat csalogató ikonok, ez a szép, stílussemleges megjelenés már sokszorosan bizonyított minden területen, a gyülekezeti hírektől a húsiparig.
De nem tudom... Ehhez képest számomra a GyK együgyűségében is karakteres sufniretrója kifejezetten szerethető. A szimpla oldalszerkezet, a fantáziátlan színek, a szövegek már-már szégyenletesen hétköznapi betűi, amelyeknek az olvashatóság az egyetlen erénye, a főcímek vállalhatatlan kirakatrendező-betűtípusa, meg a régi Ikarusz-buszokat idéző „díszítőelemek” mind kevesebbet mutatnak a felszín mögött megbízhatóan ketyegő szerkezetnél. Nekem ez a kisszerűség teszik, valahogy rokonnak érzem azzal a honi barkács-mentalitással, ami a kredencfiókból meg egy hajszárítóból halfiléző készüléket tud összetákolni a pecás sógor szülinapjára. Tán még sugallja is, hogy itt, ha nem is professzionális szinten, de majdcsak kiokoskodunk valamit a problémákra. Ha rajtam múlna, maradhatna ez a dizájn ítéletnapig.
@27: "Nekem ez a kisszerűség teszik, valahogy rokonnak érzem azzal a honi barkács-mentalitással, ami a kredencfiókból meg egy hajszárítóból halfiléző készüléket tud összetákolni a pecás sógor szülinapjára."
Tűpontos. Egy picurka kiegészítés: ahogy belépsz az oldalra, szinte látod, ahogy a sufni back-end kikeresi a azonosító/jelszó párost a password.txt file-ból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!