Lehet a Gyakorikerdesek.hu oldalon fejlesztést vállalni?
Szerintem ráférne 1-2 újítás (főleg UX és UI). Pl. reszponzív kinézet, notification-ök, kérdések/komentek szerkesztése, formázás, kép/videó beszúrás stb.
Szabadidőmben szívesen segítenék...
Van rá lehetőség? :)
"Lehet a Gyakorikerdesek.hu oldalon fejlesztést vállalni?"
Persze! Ha meg tudod oldani, hogy úgy legyen több reklám, hogy közben csökkenjen az oldal funkcionalitása, akkor mindenképpen a fejlesztői csapatban a helyed!!! (A 90-es évek design elemeiben való jártasság előny!)
Én csak most 7db reklámot látok :D plusz elég jó a látogatottság. Nem mehet olyan rosszul nekik. Mindenki ismeri ezt a designt, értelmetlen lenne megváltoztatni.
Igen, pár funkció menő lenne és az nem befolyásolná a lágosatottságot, de egy teljesen új front end design lehet veszteséges lenne...
Összedobtam egy modern design koncepciót. Vélemény?
Hogy érdemben válaszoljak a #16-os hozzászólására: szerény véleményem szerint:
* kicsit kicsik/vékonyak a betűk
* egyes ikonok kissé tág értelmezésűek/nem egyértelműek:
- Az Elektronikus eszközöknél mit szimbolizál? Helyette esetleg a villámjel: [link] ?
- Az Ételek/italok esetén a bevásárlókocsi helyett lehetne egy koktélospohár vagy az étterem-kresztábla piktogramja: [link]
- Gyerekvállalás/nevelés esetén is inkább a kresztábla piktogramja: [link]
- a Főoldal és az Otthon kategóriájának ugyanazok az ikonjai
* a kérdéseket tartalmazó blokk kissé nekem túl széles - jobban lehetne törekedni az aranymetszésre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!