Hogyan kell megtanulni programozni?
Kell az angol nyelv az fix.
Aztán ahogy előttem is írták évek + tapasztalat ami hosszú időkig tartó gyakorlás gyakorlás és gyakorlás gyümölcse.
Google a barátod, mindig használd és itt egy roadmap ami segít kiindulni: [link]
Általában már tinikortol tanulnak meg programozni hobbi szinten. Ők könnyebben fognak megérteni...
Szorgalom, akaratero, tud onalloan dolgozni, stb
Hát ahhoz hogy behívjanak fel kell vmit mutatnod. Valamilyen Computer Science diploma, VAGY valami nagyobb projekt amit te elkészítettél vagy csapatban valakikkel.
Nálam pl úgy volt hogy amíg nme volt diplomám, 10/2 helyről hívtak vissza, de behívtak, adtak esélyt.
Miután végeztem akkor 10/6-ra felment. Feltöltöttem a CV-m mellé egy pár progit amit én írtam, az után is éreztem hogy nagyobb lett az érdeklődés.
Az angol tényleg nagyon fontos.
Egyetlen hely volt eddig ahol MSc-s diplomát hiányolták, szóval nem feltétlen kérik mindenhol a végzettséget, papírt. De az tuti hogy szóba álljanak veled, behívjanak mindenképp előny ha van szakképzettséged. Mármint én ezt tapasztaltam.
Legtöbb válasz ehhez a válaszhoz hasonlít: "Learning the syntax of a programming language is easy. Learning how to think like a programmer is the difficult part."
Amúgy már ismerem a C++, pythont.Kisebb gui és hálózat automizált programokat írtam már vele.Az érdekel igazából hogy melyek azok a frameworkok amik használatosabbak ezen a területen és valami saját tapasztalat hogy egy két ember mit tart fontosnak.Mi az amire fókuszálni kell, amitől úgy gondolja hogy az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!