Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Érdemes lehet m1-es macbookot...

Érdemes lehet m1-es macbookot venni szoftverfejlesztésre?

Figyelt kérdés
Új laptop vásárlása előtt állok és nagyon csábít az új m1-es processzorral felszerelt macbook air. Mindig is szerettem volna egy macbookot a hosszú akkumlátor üzemidő, jó hordohatóság és a kiváló anyaghasználat miatt. A mac os is nagyon tetszik, már rengeteg videót néztem róla, hogy mennyire nehéz átállni wondowsról, és egyáltalán nem az. Jelenleg az óbudai egyetem neumann karára járok, ahol visual studioban programozunk C#-ban. A kompatibilitási problémáktól félek főleg és az lenne a kérdésem, hogy hosszútávra jó beruházás lenne-e egy ilyen laptop egy jövőbeli programozónak? Azt tudom, hogy jelenleg nincs lehetőség az m1-es mac-eken windows emulálására, viszont a parallels csapata már dolgozik ezen.

2020. dec. 15. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Én biztos nem vennék fejlesztéshez ilyet, mert csak 1 külső monitort tud kezelni.
2020. dec. 17. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
az 1 külső monitornál jobban zavaróbb a teljesen szokatlan billentyű kombinációk.
2020. dec. 17. 13:18
 13/15 anonim válasza:
40%

"Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a szellemileg elmaradottak (és akkor még szépen fogalmaztam) persze hogy meg tudják oldani minden egyetemükön a világban mindenhol a MacBook-al történő oktatást, hiszen nem is mennek bele annyira mélyen a dolgokba (témákba). Mint akár a magyarok."

Hát igen a szar MIT soha nem fog felérni egy BME-hez 😪😂😂

2020. dec. 17. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

#13: Egy szóval sem mondtam, hogy a magyar oktatás minden más felett állt egyszer régen, hanem csak azt, hogy annyira színvonalas oktatás folyt, hogy más országokból is ide jártak egyetemekre.

De látom te azért tipikus magyar ember vagy, aki imádja kiforgatni a másik szavait, nos ez legyen a legnagyobb örömöd az életben... :-) ...végül is ha ezen az úton haladsz, kiváló politikus válhat még belőled, aztán már csak szerezned kell egy diplomata útlevelet és csempészheted a cigerettát a határon minden lelkiismeret furdalás nélkül, ahogyan azt az egyik volt MSZP-s is tette a napokban... :-)

#12: ő már érti miről beszélek... Ha azt mondjuk, hogy egy trágya billentyűzete van a macintosh gépeknek, amelyek 37 000 Ft-nál kezdődnek (Magic Keyboard 1, ami tényleg el van varázsolva), tőlem lehet piszok jó anyaghasználatú, de iszonyat gané... :-)

2020. dec. 17. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk a Magic Keyboard 2 az történetesen nagyon bejön. Az egér az nem a legjobb, de ez van. Abból főzünk, ami adva van.
2021. jan. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!