Érdemes lehet m1-es macbookot venni szoftverfejlesztésre?
"Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a szellemileg elmaradottak (és akkor még szépen fogalmaztam) persze hogy meg tudják oldani minden egyetemükön a világban mindenhol a MacBook-al történő oktatást, hiszen nem is mennek bele annyira mélyen a dolgokba (témákba). Mint akár a magyarok."
Hát igen a szar MIT soha nem fog felérni egy BME-hez 😪😂😂
#13: Egy szóval sem mondtam, hogy a magyar oktatás minden más felett állt egyszer régen, hanem csak azt, hogy annyira színvonalas oktatás folyt, hogy más országokból is ide jártak egyetemekre.
De látom te azért tipikus magyar ember vagy, aki imádja kiforgatni a másik szavait, nos ez legyen a legnagyobb örömöd az életben... :-) ...végül is ha ezen az úton haladsz, kiváló politikus válhat még belőled, aztán már csak szerezned kell egy diplomata útlevelet és csempészheted a cigerettát a határon minden lelkiismeret furdalás nélkül, ahogyan azt az egyik volt MSZP-s is tette a napokban... :-)
#12: ő már érti miről beszélek... Ha azt mondjuk, hogy egy trágya billentyűzete van a macintosh gépeknek, amelyek 37 000 Ft-nál kezdődnek (Magic Keyboard 1, ami tényleg el van varázsolva), tőlem lehet piszok jó anyaghasználatú, de iszonyat gané... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!