Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kezdő, tanuló szoftverfejleszt...

Kezdő, tanuló szoftverfejlesztéshez, programozáshoz milyen számítástechnikai újságot érdemes előfizetni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 30. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
A CHIP és PC WORLD újságok még léteznek, de programozásról nem sok minden van benne. Szerintem inkább a neten nézelődj különböző programozói oldalakon, és fórumokon, pl. prog.hu, valamint gyakorolj sokat, csinálj magadnak kis projekteket.
2020. nov. 30. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
A prog.hu mondjuk a szakma legalja, de ettől függetlenül én is az online hírforrásokat, fórumokat, illetve nem utolsó sorban Youtube-videókat tudok ajánlani. Meg persze rengeteg gyakorlást. :)
2020. nov. 30. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
A papír alapú számítógépes magazinoknak már vagy 10 éve leáldozott. Online sokkal több dolgot találsz. A Chip és a PCWorld napjai is meg vannak számlálva. Régen én is kéthavonta vettem őket, de utoljára szerintem 15 éve vettem, akkor is csak azért, mert az akkori weboldalam bekerült egy cikkbe.
2020. nov. 30. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

freecodecamp.org és a YouTube Freecodecamp csatornája.

Ha nem tudsz angolul, akkor tanulj meg előtte, ez alapfontosságú.

2020. nov. 30. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 30. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
39%

Én a Forráskód c. lapot tudnám ajánlani, esetleg az Alaplap korábbi számait, bár utóbbiak meglehetősen szakmaiak, egy kezdő számára nehezen fogyasztható cikkekkel vannak tele, de hát, evés közben jön meg az étvágy.

Ezeket az ujságokat egyébként scannelt formában fellelheted klf. online archívumokban.

2020. nov. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!