A papír semmit, de ha szorgalmasan tanulsz annak nyilván van értéke.
2020. nov. 2. 13:04
2/21 anonim válasza:
Annyit, hogy lesz a kezedben egy WC papír. Állásinterjún teszt feladat van, érettségivel is felvesznek, ha átmész.
2020. nov. 2. 13:04
3/21 anonim válasza:
Ha később szeretnél egyetemre menni plusz pont.
Emellett amit az 1-es is írt, ha tanulsz és otthon még fejleszted magad akkor lesz haszna.
2020. nov. 2. 13:10
4/21 anonim válasza:
Mindenképpen többet ér mintha nem lenne még ez sem, vagy mint egy érettségi. Legalábbis ebben a kontextusban.
Azokkal szemben, akik a CV-ükbe beírják, hogy ők bizony annyira tudnak, az OKJ-snek legalább van egy igazolása arról, hogy ezt x ideig tényleg tanulta, vizsgázott is eredményesen.
Az ilyen ember CV-je legalább nem landol azonnal a trash bin-ben, mint a képesítés nélkülieké.
2020. nov. 2. 13:23
5/21 anonim válasza:
Ha mellette önszorgalomból fejleszted magad mint a kisangyal akkor simán labdába rúghatsz.
2020. nov. 2. 13:58
6/21 anonim válasza:
Melyik típusú OKJ?
Amúgy most a covidos helyzetben kb kukában landol a cv így is.
2020. nov. 2. 14:16
7/21 anonim válasza:
A lepontozás látom megy.
2020. nov. 2. 16:24
8/21 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Akik ezt csinálják, azokat a gyakorinak felügyelnie kellene. Ki kellene jelezni, hogy ki az, aki lepontozta a válaszokat. AMúgy engem is mindig lepontoznak. Így objektív képet nem lehet kapni az adott válaszadóról. Szomorú
2020. nov. 2. 16:51
9/21 anonim válasza:
Kérdező, amúgy melyik típusú OKJ?
A szoftverfejlesztő OKJ-ból talán a legteteje a 2 éves, nappali és a legalja az 1 éves esti/hétvégi iskolarendszeren kívüli (Soter Vonal angolul meg még nem tudom, kik).
A központi vizsga ugyanaz, meg nagyjából a többi is, de azért a leadott anyag nagyon nem mindegy.
2020. nov. 2. 17:08
10/21 Alex Fly válasza:
Az OKJ képesítés nagyjából arra elég, hogy legyen valami elképzelésed arról, mit kell megtanulnod ahhoz, hogy használható tudásod legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!