Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen játékokat lehet visual...

Milyen játékokat lehet visual studio-n készíteni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 19:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
16%
23 - igen elkezdesz írni egy c++ kódot. Ehhez a VS-nek semmi köze.
2020. aug. 28. 13:10
 22/35 anonim ***** válasza:
33%
De abban írja. Az IDE-t használja. Ez volt a kérdés. Nem tudom min akadtok ezen fel. :).
2020. aug. 28. 13:52
 23/35 anonim ***** válasza:
33%

25 - ha abban írja. Honnan tudja, hogy nem jobb neki a Dev C++?

Újra leírom: a kérdésből látszik, hogy a kérdező annyit sem tud még, hogy nem IDE-ben programozunk, hanem programozási nyelven keresztül leírunk egy kódot, amit majd egy fordító átnyom nekünk. Hogy ehhez milyen programot használunk az egy másik kérdés, nyilván Visual Studiot vagy Dev C++-t. De a kérdező ezt láthatóan nem tudja, tehát ezért akadunk fenn, mivel segíteni akarunk neki.

2020. aug. 28. 13:56
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Igen és a Dev C++ hoz tartozik Unity? :)
2020. aug. 28. 14:00
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
27 a kérdésben nincs említve unity
2020. aug. 28. 14:17
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Nincs valóban. De a VS-hez tartozik és a kérdés a VSről szól. :).
2020. aug. 28. 14:30
 27/35 tabaki ***** válasza:
93%

@22:

Hát, bocsánat, amiért a pórias használattal sárba rántottam ezt a fennkölt szót, gondolom, ezzel a vallás- és nemzetgyalázás közti félúton kötöttem ki. A kontextussal kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy alighanem gondoltál valamire...

Amúgy jópofa, ahogyan bullshitnek nevezed, majd lelkiismeretesen elismétled azt, amiben egyetértünk – már úgy értem, nem csak mi ketten, hanem a többiek is: Egy felturbózott szövegszerkesztő önmagában alkalmatlan arra, hogy működő programot eredményezzen. Az első válasszal indult csipkelődés szerintem arra irányul, hogy Kérdezőnél leessen a tantusz, és kezdjen el különbséget tenni a fejlesztőkörnyezet, a programnyelv meg a fordító között. Az én sötétnek ítélt megjegyzésem is ezt célozta.

Egyébként bizonyos itteni tapasztalatok alapján feltételezem, hogy Kérdező a C# nyelvet azonosítja a Visual Studioval, és alkalmasint a Windows fordítóját használja. Más kérdés, hogy én ennek az alapján sem tudom meghatározni az azzal elkészíthető, vagy akár a lehetőségekből kizárható játékok körét. Amennyire én látom, nagyjából mindenre alkalmas.

2020. aug. 28. 14:31
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Én szóközt szoktam használni TAB helyett.
2020. aug. 28. 14:32
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
30 annyira undorító stílusban fogalmazol, hogy nem fogom elolvasni amit írsz, bocs öreg.
2020. aug. 28. 14:32
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Jó dolog ez a GYIK... sok "programozó" vagy nem tudom mi, ki tudja írni magából a dolgokat.
2020. aug. 28. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!