Milyen ingyenes weboldalak vannak amin tudok kisebb programokat írni, játékokat készíteni?
Scratch? : [link]
De ezzel nem az ilyen C++ vagy C#-os vagy bármilyen nyelven is van, nem ilyeneket lehet készíteni. Ez ilyen Blokkos "Programozás" Hátha ismered...
Én is a scratchit akartam :D elloptad :D
Egyébként neten nem igazán van ilyen. Egyszerűbb letölteni egy rendes szövegszerkesztőt és ott csinálni (pl C# ra Visual Studio). Vagy a Game Maker :D
Nem kell idézőjelbe rakni, a programozás nem a szintaxisról, meg a pötyögésről szól, hanem hogy megmondod a gépnek, hogy mit csináljon - és bizony pontosan ezt csinálod pl egy scratch ben is.
Elég sok alternatíva van vizuális programozásra, construct(a classic teljesen ingyenes, de már régóta nem fejlesztik, a construct 2 nek van valami demója, nem tudom milyen limitációk vannak), scratch, game maker, unreal engine 4(bezony, amennyire tudom blueprintben meg lehet oldani mindent - más kérdés, hogy spagetti lesz belőle, elég hamar), vagy minimális befektetéssel unity 5(playmaker, blox, uscript, miegyéb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!