Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Arduino - MicroController,...

BTzone509 kérdése:

Arduino - MicroController, Sensor, Wireless Network?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Harmadeves software mernok vagyok. Uj vagyok az arduinohoz, de hobbi szinten szeretnek epiteni egy mobil applikaciot amerikai footballra. A celom az, hogy egy vezeteknelkuli szenzor halozattal dolgozzak amelyek a sisakra mert G-ero hatast merik fel harom tengelyes gyorsulasmerovel ami kb 200-400g-ig szenzitivek. Mivel az lenne a lenyeg, hogy minnel kissebb legyen a szerkezet es a palyan a vezeteknelkuli jelnek jo lefedettsege legyen erre a kombora gondoltam. Mukodhet?

H3LIS331DL-Accelerometer

[link]

Adafruit- Trinket

[link]

NRF24L01 Transceiver

[link]

#Arduino #Adafruit
2020. aug. 19. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Áruld már el, hogy vagy te harmadéves "software" mérnök?
2020. aug. 19. 20:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Tizes: A csapat minden tagjanak lenne egy szenzor a sisakjaban ami nagyobb hatasra tovabbitja a jelet egy gyujtore, ezek az adatok majd adatbazisban lesznek tarolva. Egyetlen egy keszulekrol lehet majd ezeket nezni (edzo keszuleke). Ez a szenzor tudja a 400g-t igen de nekem eleg lesz a 200g is max.. egy nagyobb utes kb 90g-tol felfele van. Adatbazis meg azert lesz hogy vissza nezheto legyen es ki lehessen ertekelni a meccset sok extra tartalmat hozza lehetne meg adni pl SensorID parositasa a jatekos nevevel, grafikont epiteni az utes sulyossagarol stb.
2020. aug. 19. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Felesleges. Az agyi dolgok után (amiből film is van) alapból van ilyen a sisakba. A profiknál.
2020. aug. 19. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. az egészet felejtsd el amit eddig kitaláltál. Kb. erre találtatott ki a LORA. Ott rengeteg eleve kisméretű, elemes LORA linkes gyorsulás szenzor már létezik (google: accelerometer LORA). A A legtöbb nagyobb, mint egy garázstávirányító.
2020. aug. 19. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocs a "legtöbb NEM nagyobb mint egy garázstávirányító"
2020. aug. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!