Sok fejlesztő azért keres akár 10+ év tapasztalattal is ilyen 6-700 nettó körül mert ennyit lehet elérni ha nem képzi magát az ember munkán kívül?
Az IT-sek körében nagyobb arányban vannak olyanok, akiknek a szociális képességei kívánnivalókat hagynak maga után. Ezzel nem is nagyon szoktak vitatkozni emberek.
Amúgy ezt a tűrhetetlen stílust azért kapom, mert nem értek egyet azzal, hogy a mai társadalom tönkreteszi magát a pénzért vagy azért, mert teszek rá, hogy van-e ingyen kávé az irodában?
Van már szoftverfejlesztő OKJ-m, most egyetemre járok, dolgoztam már pici időt fejlesztőként egy garázscégnél és a jelenlegi helyemre is "fejlesztőként" vettek fel, az más kérdés, hogy összesen ha 300 sor kódot kellett írnom hónapok alatt.
Nos, tényleg semmi közöm a fejlesztéshez. :D
Továbbra is érdekel a minősíthetetlen stílus OKA.
Bár igazából értem, mindenkit lenézel, aki nálad gyengébb és ha rajtad múlna, a Taigetoszról is ledobnál minket. Illetve kisbaba korunkban kitettél volna minket oda...
Nem értem én sem.
Ecseteled itt, hogy az élet mindennél fontosabb, de a kommentelők úgy tűnik elégedettek a sajátjukkal (én is), te sírsz itt egyedül a nyomorodon :)
A kérdéshez meg persze semmi köze.
Nevetséges, hogy emberek milyen stílusban tudják bántani a másikat.
Tényleg ez a faj olyan, hogy ha törvények nem lennének, simán ölné is egymást. Az állatfajok zöme különb, például nem bántja a fajtársait.
Hogy az élet mindennél fontosabb, ott arra gondoltam, hogy eléggé ártalmas szabadidőben tanulni ÉLET helyett mondjuk 25, 30, 40 stb éves korban. Mindezt a pénzért, amit az ember el se költ, mert ideje az nincs, az időskorát pedig nem éri meg.
". Mindezt a pénzért, amit az ember el se költ, mert ideje az nincs, az időskorát pedig nem éri meg."
Nem költi el??? Mondjuk én vettem vízparti telket és házat építek rá...
2 havonta eljárok túrázni a hegyekbe. Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Svájc, Franciaország, Erdély. Mindig máshová. Hegyetmászni, Villa-feratta ..stb...
Ejtőernyőztem is már nem egyszer. :)
Biztos vannak olyanok akik nem költenek, de én élvezem az életem.
Jöhetsz Te is velem, ha szeretnél. De ahhoz nagyon jónak kell lenned. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!