Sok fejlesztő azért keres akár 10+ év tapasztalattal is ilyen 6-700 nettó körül mert ennyit lehet elérni ha nem képzi magát az ember munkán kívül?
Hogy felmondhassak a munkahelyemen.
Tényleg azt írtam, hogy nem a pénz az első, de akkor 2 biztonságos jövedelemre gondoltam (kevesebb pénz, szerethető munka vs több, de utált) és nem a kényelmes vs 0-ra.
Akkor gondolom vágod, hogy miért csinálom azt a munkát, amit gyűlölök...
Egyébként tényleg képes lennél idegen nőkkel lefeküdni? Istenem, de jó, hogy jött a válság és rosszul döntöttem képzésválasztásnál, ezért esélyem sincs szoftverfejlesztőnek lenni. Nem akarnék ilyen alakokkal dolgozni.
Legyél kitartott nő.
Bár ha csúnya vagy, akkor azért is meg kell dolgozni :)
46:
Senki se mondta, hogy szexuális szolgáltatásokat vennék igénybe. ;). De, ha Te ebből ezt szűröd le egyből. :D :D.
Már nem azért, de a férfiak nagy része képes lenne idegen nőkkel lefeküdni, ennek már végképp semmi köze a szoftverfejlesztőkhöz.
Vagy mit gondolsz, hogy a szoftverfejlesztők képesek, de mondjuk az orvosok vagy a szobafestő-mázolók nem? :)
Ennyi ésszel nem csodálom, hogy ott tartasz, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!