Python, Flask, hogyan tudom kezelni a subdomaineket?
Van egy egyszerű oldalam, ami a '/' route-ra (mydomain.org/) annyit tesz, hogy return "Home directory".
Hogyan tudnám lekezelni, hogyha valaki pl arra megy fel, hogy 'forum.mydomain.org/', és annak is a különböző route-jaira visszaadni valamit?
Majd igen,fent lesz, egyelőre még privát,mivel a portfóliómat csinálom, és még sokmindent be szeretnék tenni, viszont tervezek magyar "tutorialokat", magyarázattal,hogy segítsek azoknak,akik angolul esetleg nem tudnak olyan jól (például), vagy nem értenék bármi okból a Flask dokumentációját. Így meg, hogy én is eközben tanulom,gyakorlom, tök jó :D
Djangot használtam először,de egy olyan dologra mint portfolio, meg kisebb adatbázissal való munkák, bőven elég szerintem a Flask, sőt egyszerűbbnek is tűnik.
A blueprintekkel kapcsolatban annyit nem értek,hogy mikor megadom neki a template foldert ("subtemplates"), amin belül egy index.html-t szeretnék le renderelni, akkor is a sima templates mappabol nyitja meg az indexet,nem abból,amit megadtam neki.
Ez kissé érdekes,de akkor használom a sub_index.html, sub_login.html, tehát a sub_*.html neveket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!