Python, Flask, hogyan tudom kezelni a subdomaineket?
Van egy egyszerű oldalam, ami a '/' route-ra (mydomain.org/) annyit tesz, hogy return "Home directory".
Hogyan tudnám lekezelni, hogyha valaki pl arra megy fel, hogy 'forum.mydomain.org/', és annak is a különböző route-jaira visszaadni valamit?
Én a subdomain címzését blueprint használatával oldom meg, de nem biztos, hogy ez a legcélszerűbb módja. Valami ilyesmit csinálok:
from flask import Blueprint
bp = Blueprint('diagram', __name__, url_prefix=os.environ['BASE_PATH'])
Ezen a so oldalon azért jobban össze van szedve:
app.register_blueprint(bp)
A blueprint-es módszerrel azt írja, hogy hiba, nincs definiálva a port, de ha megadom neki a portot, akkor azt írja, hogy
UserWarning: Current server name 'mydomain.org:443' doesn't match configured server name 'mydomain.org'
Ha nem adok meg neki portot, akkor meg ezt:
port = int(next((p for p in (port, sn_port) if p is not None), _port))
ValueError: invalid literal for int() with base 10: ''
"UserWarning: Current server name 'mydomain.org:443' doesn't match configured server name 'mydomain.org'"
Nekem ugy tunik, hogy ez a deploymenttel osszefuggo problema. Hogyan publikalod a weboldalt? En gunicorn-t hasznalok, es semmi ilyesmit nem kell beallitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!