Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozók között sok a...

A programozók között sok a tudálékos, én-jobban-tudom megmondóember?

Figyelt kérdés
Néha itt olyan válaszokat olvasok, amitől sírni támad a kedvem. A válaszadó magas lóról beszél, de csak felületes, nagyon alap dolgokat ír le, nem érti a kérdés valódi mélységét.
2020. júl. 11. 13:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Belinkeltél egy forrást, ami cáfol téged. Mi lesz a következő lépés?
2020. júl. 12. 16:11
 32/34 anonim ***** válasza:
30/31: Linkeltem, hogy nem minden esetben jobb. Ott van leírva. A fejezetszámot is megadtam. Arról meg nem tehetek, hogy nem tudsz angolul. Ennél jobb forrást a hivatalos dokumentáción kívűl nem tudok nyújtani. :)
2020. júl. 12. 16:12
 33/34 anonim ***** válasza:
50%

Te éppen azt írod, idézed, ami azt igazolja, hogy nekem van igazam.

"to force register values to zero when the source and the destination register are the same (e.g. XOR eax, eax)."

"This method of zeroing is preferred by compilers instead of the equivalent MOV eax, 0x0 instructions"

Csak próbálsz sunyin magyarázkodni, ahelyett, hogy beismernéd, tévedtél.

2020. júl. 12. 16:17
 34/34 A kérdező kommentje:

#32:

3.5.1.8 Clearing Registers and Dependency Breaking Idioms

"using zero idioms are preferable than moving 0’s into the register"

sikerült rátripláznod.

Nekem is nagyon nem szimpatikus az a stílus ahogyan írta a kolléga, de IGAZA VAN.

2020. júl. 12. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!