Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozók között sok a...

A programozók között sok a tudálékos, én-jobban-tudom megmondóember?

Figyelt kérdés
Néha itt olyan válaszokat olvasok, amitől sírni támad a kedvem. A válaszadó magas lóról beszél, de csak felületes, nagyon alap dolgokat ír le, nem érti a kérdés valódi mélységét.
2020. júl. 11. 13:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
En mindket veglettel talalkoztam az eletben, az itteni megmondoemberek szerintem nem feltetlenul "programozok".
2020. júl. 11. 13:46
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
Ez minden szakmában van :)
2020. júl. 11. 13:46
 3/34 anonim ***** válasza:
0%
Én is megmondó ember vagyok, de nem programozó, hanem közgazdász, szóval van mire.
2020. júl. 11. 14:00
 4/34 anonim ***** válasza:
0%
Linkelsz 1-2 ilyen kérdést? Csak, hogy egyértelmű legyen mire gondolsz.
2020. júl. 11. 14:02
 5/34 anonim ***** válasza:
11%
Nagy része a válaszolóknak még egyetemista vagy még középiskolás info szakon ahol programoznak vagy valamilyen bootcampbe jár még és innen vannak tapasztalati. Esetleg csak hobbi fejlesztő. Én azt bírom amikor gyakorin az emberek a milliós fizetéseikkel dobálóznak, hogy ők bizony ennyit keresnek programozóként. :). Persze. A neten névtelenül bárki írhat bármit. Csak, hát én közel sem hiszek nekik. Aki valóban ebben dolgozik és valóban ennyit keres nem gyakorikérdésekre fogja az idejét pazarolni, mert nem is igazán van rá, főleg munka és család mellett. Én se tenném. Az igazi fejlesztők és programozók akik a kérdésekre válaszolnak nem itt vannak, hanem fórumokon, amiből magyar is van. A gyakorikérdések és ezek a helyek között, ha megnézed hatalmas különbség van a válaszok és a tudás között.
2020. júl. 11. 14:03
 6/34 anonim ***** válasza:
19%

"Én azt bírom amikor gyakorin az emberek a milliós fizetéseikkel dobálóznak, hogy ők bizony ennyit keresnek programozóként. :). Persze. A neten névtelenül bárki írhat bármit. Csak, hát én közel sem hiszek nekik."

Mondjuk ez másik szemszögből is vicces, én pl. azért nem válaszolok soha fizetéses kérdésekre itt, mert ha az embernek valóban milliós fizetése van, akkor egyből hazudik.

2020. júl. 11. 14:12
 7/34 A kérdező kommentje:

> Linkelsz 1-2 ilyen kérdést? Csak, hogy egyértelmű legyen mire gondolsz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

Itt például az egyik válaszoló nagyon köti az ebet a karóhoz hogy a neurális hálók tulajdonképpen backtracking algoritmusok és hogy nem képesek általános tanulásra.

2020. júl. 11. 14:27
 8/34 anonim ***** válasza:
Nem csak programozók között sok, hanem gyakorlatilag az élet bármely területén, lásd pl. gyereknevelés.
2020. júl. 11. 14:37
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

A valóságban nem, de ezt az oldalt az emberek 99% stressz levezetésre vagy trollkodásra használja.

Aztán vannak akik messziről látványosan hülyék, mint az az egy két csávó aki mindenkinek mondogatja, hogy egyetemi diploma nélkül ember se vagy.

A masik rész a kérdező aki szájbarágòs választ vár, mert még a nyamvadt Google-be is lusta két szót beírni egyedül, aztán be van sértődve ha elküldik a francba teljes joggal.

Igazából elég kevés az olyan nem retardált kérdés, amire megéri normálisan válaszolni, szóval ne nagyon csodálkozz a színvonalon itt.

2020. júl. 11. 16:17
 10/34 A kérdező kommentje:
Jó, az tény, hogy sok az értelmetlen kérdés, de akkor meg a normális reakció szerintem az lenne hogy válasz nélkül továbbgörgetek, nem leállok kioktatni a kérdezőt.
2020. júl. 11. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!