A programozók között sok a tudálékos, én-jobban-tudom megmondóember?
"Én azt bírom amikor gyakorin az emberek a milliós fizetéseikkel dobálóznak, hogy ők bizony ennyit keresnek programozóként. :). Persze. A neten névtelenül bárki írhat bármit. Csak, hát én közel sem hiszek nekik."
Mondjuk ez másik szemszögből is vicces, én pl. azért nem válaszolok soha fizetéses kérdésekre itt, mert ha az embernek valóban milliós fizetése van, akkor egyből hazudik.
> Linkelsz 1-2 ilyen kérdést? Csak, hogy egyértelmű legyen mire gondolsz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
Itt például az egyik válaszoló nagyon köti az ebet a karóhoz hogy a neurális hálók tulajdonképpen backtracking algoritmusok és hogy nem képesek általános tanulásra.
A valóságban nem, de ezt az oldalt az emberek 99% stressz levezetésre vagy trollkodásra használja.
Aztán vannak akik messziről látványosan hülyék, mint az az egy két csávó aki mindenkinek mondogatja, hogy egyetemi diploma nélkül ember se vagy.
A masik rész a kérdező aki szájbarágòs választ vár, mert még a nyamvadt Google-be is lusta két szót beírni egyedül, aztán be van sértődve ha elküldik a francba teljes joggal.
Igazából elég kevés az olyan nem retardált kérdés, amire megéri normálisan válaszolni, szóval ne nagyon csodálkozz a színvonalon itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!