Ma szerintetek milyen nyelvet érdemes leginkább tanulni?
Figyelt kérdés
Főképp a nagy Python vs Java közötti harc ami miatt nem tudok dönteni, de ezek közül szeretném az egyik nyelvet megfelelően elsajátítani (mindkettőre jelenleg nincs kapacitásom de idővel előfordulhat =) ) vagy érdemesebb inkább weblapfejlesztésben gondolkodni HTML, CSS, Javascript kombóval?2020. júl. 1. 19:17
11/29 anonim válasza:
Akkor objektíven válaszolok programozás témakörben, melyik nyelvet érdemes megtanulni: ANGOL
12/29 anonim válasza:
Szerintem ha már tanultál C# t ne hagyd abba.
13/29 anonim válasza:
melyik egyetem? csak kíváncsiságból
14/29 anonim válasza:
Hülye a kérdező mint négy hanyattesett békanyál
15/29 A kérdező kommentje:
13-as kommentelő: BGE
14-es -||-: kifejtenéd kérlek, hogy mi a probléma?
2020. júl. 16. 10:39
16/29 anonim válasza:
Persze, taníttass csak Pascalt szegény kérdezővel, talán még a számítógépeket is megutálja...
17/29 anonim válasza:
Pascal XD jaj... Középiskolában próbáltak megtanitani abban, de totál nem értettem az egészet. Egyetemen C-ben tanítottak, kb két hét alatt megtanultam azt amit középiskolában le adott a tanár. :D Pascal... Tényleg nem százas aki ezt ajánlja tanulási célra.
18/29 anonim válasza:
Mi a baj a Pascal nyelvvel? Persze máshogy működik az ember agya, szubjektív folyamat a tanulás.
Kérdezőnek: Ha akarod tudni hogy működik egy gép, akkor assembly vagy C.
Ezektől sokkal jobban tudod majd hogy mit csinálsz programozás közben
19/29 anonim válasza:
22:28:
Tehát neked a pascal nem ment, annak ellenére, hogy az sokkal olvashatóbb, jobban strukturált, feszesebb, tipusbiztos nyelv,
ellenben a C-ben vidáman parádéztál. Abban a C-ben, ahol úgy kezdődik az élet, hogy include io és stlib nélkül már szopod is a botkormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!