Ma szerintetek milyen nyelvet érdemes leginkább tanulni?
Ha most kezded, akkor en a Java helyett C# / .Net (Core)-t valasztanam. Mar nincsen meg az az elonye a javanak, amivel regen rendelkezett es a C# / .Net modernebb.
Persze egy java fejleszto erre mast fog mondani, mert nem szivesen kepezne at magat tobb evnyi java tapasztalattal a hata mogott.
Webfejlesztes alapjai mehetnek ezekkel parhuzamosan is szerintem.
En egyetemen c++-ban kezdtem az alapokat, aztan 2 evig javaztunk, fel evet c-ztunk, utana magamtol elkezdtem az utolso evben c#, .net-et tanulni es azota ebben fejlesztek.
"de ezek közül szeretném az egyik nyelvet megfelelően elsajátítani"
Az neked nem fog menni.
Pascallal kezdj és ne nyelvet, hanem programozást tanulj.
Már megint egy kérdező, aki ráadásúl olyan szavazást indít, ami nem objektív.
Ugyanis a C# igenis megállja a helyét, miért nincs a szavazásban? Hol van a Delphi?
Ez így egyáltalán nem objektív.
Eleve nem lehet objektív egy ilyen szavazás, mert az emberek nem objektíven szavaznak.
Ha fel lenne sorolva a világ összes nyelve, akkor sem lehetne objektíven szavazni, mert mindenki elfogult, más nyelvet szeret, nem ismer minden nyelvet, nem ugyanúgy ismeri a nyelveket, különböző szempontok alapján szavaz, stb.
De a kérdésben amúgy elég egyértelműen le van írva szerintem, hogy azért ezek a lehetséges válaszok, mert ezek közül szeretne választani a kérdező
("ezek közül szeretném az egyik nyelvet megfelelően elsajátítani").
Aha. Tehát a Delphi nem nyelv, a c# nem nyelv. Igazad van! Jajjj!
Jajj jjaj jajjj! Bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!