Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozók tényleg gyakran...

A programozók tényleg gyakran hamar kiégnek?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha nem zavarja őket, hogy számítógép előtt ülnek és akkor is, ha annak kifejezetten örülnek, hogy nem emberekkel kell foglalkozni?

2020. jún. 8. 10:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Én az a típus vagyok, akinek a pénznél fontosabb, hogy hogyan érzi magát heti 40+ órában a munkahelyen.

Persze amíg nem befolyásolja a dolgot család megélhetése, de én pl nem is akarok családot.

Ha valaki 15 éve a .NET/C# technológiákkal foglalkozik (példa!!!), akkor megértem, hogy már eszméletlenül unja és kiég.

2020. jún. 9. 22:15
 22/23 anonim ***** válasza:
50%

"Én az a típus vagyok,"

Te az a tipus vagy, akinek nem sok köze és elég téves elképzelése van erről a foglalkozásról.

A C sharp, nem technológia.

Ezen túl, a kiégés nem ott kezdődik, hogy "jaj, én nem is akarok többet c sharpban fejleszteni". A gond ugyanis nem az eszközzel van, hanem a körülményekkel, a feladatokkal, azok silányságával, sekélyességével, a folyamatos túlterheltséggel és az ezzel járó kimerüléssel, csömörrel, undorral.

2020. jún. 9. 23:01
 23/23 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyonis érted, mit akartam írni.

ASP.NET webfejlesztés, esetleg Xamarin mobil stb, de jól esett neked, hogy kötözködhettél egy sort.

Én el nem tudom képzelni magam egy technológia mellett hosszabb távon.

2020. jún. 9. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!