Programtervező egyetemre szeretnék menni, megéri előtte egy okj?
Figyelt kérdés
Rendészeti gimibe jártam, szóval sz informatika tanulás nem volt tervbe, de meggondoltam magam (közel áll hozzám nagyon az informatika)
Kérdésem az lenne, hogy egy programtervező informatikus egyetem előtt elvégzek egy okj-t, az az előnyömre vállhat? Vagy nem érné meg? +adna ez +pontot egyetemen?
2020. máj. 13. 03:46
11/11 anonim válasza:
Egyébként nekem így esti proginfón OKJ-s papír birtokában és úgy, hogy télen minimálisan már dolgoztam szakmában, háromszor nehezebb eddig a programozás, mint a matek.
A semmiből várják el, hogy írj saját láncolt listát, dögnehéz elvont cpp beadandó, van hozzá mintaprogram, de az operátor felüldefiniálással (amit OKJ-n 3/4 év után vettünk, itt 2. órán), tömören írva, mindenféle cpp fícsört használva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!