Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi kell egy progiíráshoz? (C++)

Mi kell egy progiíráshoz? (C++)

Figyelt kérdés

na van nekem egy olyanom hogy DEV C++ 4,2,2,9

és ha ebben írok valamit (C++) akkor azt nem fordítja le!!

mit kell csinálni?

vagy kell külön egy író és egy fordító??és ha igen akkor tudnátok mondani mindkettőből??

ja a dev c++-ban hogy kell beállítani hogy c++ legyen és ne c mert ha rákattolok akkoris átmegy c-re

2010. júl. 24. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Suliban tanulják? Ez vicc, egyetemen sem tanítanak meg semmit, amit könyvből nem lehet megtanulni. Ha nem kerültél be egyetemre, az pedig a te problémád. És tényleg azért mondom, hogy ne programozz, mert, ha azon leakadsz, hogy devc-vel hogyan kell fordítani, (ami egyébként 1 klikk) akkor ott már baj van. Google használata szintén alap, ha infos akarsz lenni. Ha pedig teamben szeretnél dolgozni, mint az informatikusok nagy része, akkor el kellene tudnod viselni az építő jellegű kritikát.

És egy program megírása nem annyi, hogy összeraksz 3 fort, meg pár if-et. Ott globálisan át kell látnod a problémát, azt le kell bontanod részproblémákra, és, ha kell még azokat is részproblémákra. És mindezt megfogalmazni a matematika nyelvén, mert bizony egy játék programozásának nagy része matematika, és nagyon kis része grafika, és programozás.

2010. júl. 25. 17:40
 12/14 A kérdező kommentje:
igazadvan nem jutottam be az egyetemre és a dev c-ben nem azzal van a probléma hogy hol kell fordítani hanem az hogy miért nem fordírja le és mivel ílyen leírást nemtaláltam ezért itt kérdeztem meg az egyetemre meg azért nem jutottam el mert az évvesztes és 96-os szuletésű ember az mé a középsulit sem látta!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 25. 21:03
 13/14 anonim válasza:

Én bejutottam egyetemre, szept-től megyek,és igen, én sem tanultam gimiben progit...és jéé, egész nyáron könyvből próbáltam tanulni, segítséget kértem felsőbb évesektől...miért kell leszólni azt,aki még nem tanult ilyet akinek nincsenek ismerősei progi téren? örüljetek,h ő legalább próbálkozik...valaki csak úgy feladja vagy arra vár, h a sültgalamb a szájába repüljön^^

és nem építő jellegű kritikát kért,hanem segítséget :) amit az x. hozzászóló készségesen megválaszolt :D

Kérdező: miért ezt a nyelvet választottad?

2010. júl. 27. 16:14
 14/14 A kérdező kommentje:

hát először a Free Pascalt tanultam egy oldalról azután átmentem a c-nyelvekre mert azt mondták hogy azzal lehet is valamit kezdeni!

nemtudtam eldönteni hogy melyik a jobb c nyelv kezdésnek a C vagy a C++ és azt mondták hogy aki C vel kezdi az szar lesz C++ ból és (álláskeresésnél azt keresnek(igen már nézem)) de C-ből van egy " ebook " szerű valamim csak akkor az rossz kezdésnek nem??

na csak ennyi:):)

kösz ezt!mert ma amúgy is ... ez a nap!

2010. júl. 27. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!