Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók! Ti mennyi idő...

Programozók! Ti mennyi idő után fáradtok el szellemileg munka közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, nektek nagyjából mennyi az az idő, amelyet maximum teljesítőképességgel végig tudtok dolgozni.

Köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 29. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Átlag 5-6 óra/nap. És 8 órát vagyok bent. 2 óra, ebéd (fel óra) és põcsölés.

Persze mikor leadási határidő közeledik akkor hatékonyság növekszik jóval.

Egy .net fejlesztő

2020. febr. 29. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Naponta változik, amikor nagyon benne vagyok és meg van a 'vibe' akkor van hogy 5-6 órát tolom mosdószünet minden nélkül, ami persze nem túl egészséges csak olyankor észre sem veszem.

És vannak olyan napok, amikor meg nem haladok semmit, nem megy a koncentráció. Ha átlagolni kell, akkor nagyjából úgy mint az első válaszoló.

2020. febr. 29. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Igazából nem lehet elfáradni. Zenét hallgatsz mellette, netezel, videót nézhetsz. Foghatod a lapost és arrébb mehetsz vele, ki mehetsz, elmehetsz. Igazából a nap nagy részét nem is azzal töltöm, hogy a gép előtt kódolok, de a feladat mindig kész van. Szóval annyira nem fárasztó...
2020. febr. 29. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Otthon dolgozok, 1-2 óránként tartok szünetet. Kaja, kávé, vagy elmegyek sportolni 2-3 órára. De ez kreatív munka, itt nincs "maximum teljesítőképesség", mint egy gyárban. Nem sor/perc a jó programozás mértékegysége.
2020. febr. 29. 19:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Akkor nem vagyok egyedül avval, hogy képtelen vagyok végigkoncentrálni egy teljes műszakot :)

2020. márc. 1. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha keményen dolgozom, nap végére már dadogok és ha kitöltenék egy IQ tesztet, 40 ponttal kevesebb lenne.

De egy átlagos napon is annyi munkát csinálok, mint a munkatársaim 3 nap alatt. Ha az ő tempójukba dolgozom, még 60 oldal szépirodalmat is ki olvasok napközben és elemzést írok róla miután haza értem.

Szóval attól függ, mennyire fáradok el napi szinten, hogy mennyire vagyok motivált. Elmúlt időszakban egyre kipihentebb vagyok, mióta elolvastam a Hayes jelentését.

2020. márc. 2. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
11%
#6 rohadt menő vagy és Gyakori kérdésekre válaszolni is van időd. Persze...
2020. márc. 14. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért probléma neked, hogy betegszabin gyakorizom?
2020. márc. 14. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmi, csak az hogy kamulada vagy.
2020. márc. 14. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szellemekkel harcolsz.
2020. márc. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!