Programozók! Ti mennyi idő után fáradtok el szellemileg munka közben?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, nektek nagyjából mennyi az az idő, amelyet maximum teljesítőképességgel végig tudtok dolgozni.
Köszönöm a válaszokat!
Átlag 5-6 óra/nap. És 8 órát vagyok bent. 2 óra, ebéd (fel óra) és põcsölés.
Persze mikor leadási határidő közeledik akkor hatékonyság növekszik jóval.
Egy .net fejlesztő
Naponta változik, amikor nagyon benne vagyok és meg van a 'vibe' akkor van hogy 5-6 órát tolom mosdószünet minden nélkül, ami persze nem túl egészséges csak olyankor észre sem veszem.
És vannak olyan napok, amikor meg nem haladok semmit, nem megy a koncentráció. Ha átlagolni kell, akkor nagyjából úgy mint az első válaszoló.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor nem vagyok egyedül avval, hogy képtelen vagyok végigkoncentrálni egy teljes műszakot :)
Ha keményen dolgozom, nap végére már dadogok és ha kitöltenék egy IQ tesztet, 40 ponttal kevesebb lenne.
De egy átlagos napon is annyi munkát csinálok, mint a munkatársaim 3 nap alatt. Ha az ő tempójukba dolgozom, még 60 oldal szépirodalmat is ki olvasok napközben és elemzést írok róla miután haza értem.
Szóval attól függ, mennyire fáradok el napi szinten, hogy mennyire vagyok motivált. Elmúlt időszakban egyre kipihentebb vagyok, mióta elolvastam a Hayes jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!