Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az Epam mentorprogram képzése...

Az Epam mentorprogram képzése (Java) 6 hónapos, heti többszöri kötelező mentor-mentorált online képzéssel. A 6 hónap alatt (elvileg) még fizetést sem kapsz. Egy cég hogyan várhatja el ezt?

Figyelt kérdés
6 hónapon át heti 3 alkalommal napközben elérhetőnek kell lenned, tanulnod ezerrel, amivel semmi gond, de mindezt 0 fizetésért? Addig a 6 hónap alatt mivel tartod el magad?
2020. febr. 5. 08:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkot mész máshova. Ilyen egyszerű.
2020. febr. 5. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel egy plusz egyetemi szemeszternek. Egyetemre járok, ott heti 4-5 nap elérhetőség kell. Ha kezdő vagy, és még nincs félretett pénzed korábbi munkákból ez csak úgy működik, ha támogatnak a szüleid, és/vagy kifogsz egy rugalmas részmunkaidős állást. Mert diákmunkázni sem tudsz, nincs hallgatói jogviszony. Persze akkor a cégnek is úgy kell hozzádállnia, mint egy tanoncnak, akinek fogni kell a kezét, nem pedig egy ingyenmunkáshoz.
2020. febr. 5. 13:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ez csak mamahoteles embereknek lehetőség, mert ha valaki önfenntartó, annak esélytelen ezt munka mellett csinálnia.
2020. febr. 5. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem tudod megoldani, akkor nem csinálod, ilyen egyszerű.
2020. febr. 5. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

“A legtöbb munkahelyen teljeskörű betanítás van, mert főleg olyan gondolkodásmódot, olyan programozási tudást akarnak neked tanítani, amire nekik szükségük van. Az ottléted alatt végig tanulhatsz, és már az 1. naptól kezdve fizetnek neked.”

Ha a “legtöbb munkahely” ilyen, akkor mit panaszkodsz?

Akkor menj a “legtöbb munkahelyre” dolgozni, és hagyd az EPAM-ot a francba!

2020. febr. 5. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét, hét napból áll. Ebből heti 3 alkalommal napközben kell tanulnod. 4 napod van. Tudsz dolgozni.

Ez még jobb is, mint az Egyetem. Rengeteg olyan hallgaó van akik dolgoznak egyetem mellett. NAPPALIN, H - P ÓRARENDEL!

Mennek délután dologzni, vagy hétvégén ..stb

MEGOLDJÁK!

Te meg INGYEN! Kapsz egy képzést AMI után dolgozhatsz egyből és PÉNZT kapsz érte.

Igazán megterhelő dolog...

2020. febr. 6. 03:09
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Mivel munkás családból származom, a szüleimet nem terhelhettem az egyetem költségével, az egyetem mellett éjszaka dolgoztam! Folyamatosan! És nem rinyáltam! Ja és bárban felszolgáltam ám, vagy ilyesmi melót, hanem vagont pakoltam, meg teherautókat!
2020. febr. 6. 06:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
kimaradt egy nem... a bár előtt
2020. febr. 6. 06:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt. Tudod mennyi ilyen képzésekre kell még menned? Sőt! Otthon is folyamatosan kell tanulnod, mert az info változik. Nagyon gyorsan. Új technológiák stb. Azért se kapsz pénzt. Úgyhogy ezek szerint ez a szakma nem neked való.
2020. febr. 6. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha értően elolvasod a "requirements" részt, abból szerintem kiderül, hogy ezt kb. IT területen tanuló, végzés előtt álló egyetemistákat várnak erre a programra, akik az elmúlt 3-4.5 évben is megoldották ezt valahogy. Ez nem egy fizetős bootcamp, vagy valami állami ösztöndíj.
2020. febr. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!