Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt már valaki mentorált?

Volt már valaki mentorált?

Figyelt kérdés

Most megyek egyetemre és kaptunk értesítést hogy lehet jelentkezni mentoráltnak. Volt már valaki? Elsősorban tapasztalatok érdekelnének hogy megéri-e.

19/L

2019. júl. 28. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden gólyának van mentora az egyetemen (legalábbis az ELTÉn igy volt), aki jó eséllyel tényleg segít elindulni. De van olyan aki nagy ívben szrik a mentorcsoportjára...
2019. júl. 28. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is ELTE-re megyek, akkor viszont ha alapból van mindenkinek, mire jó ez az egész mentorprogram meg hogy lehet jelentkezni?
2019. júl. 28. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most leszek másodikos és lattam az idei e-mailt, nekem tavalyról nem rémlik hogy kértek volna ilyet. Amugy melyik szak? Nalunk a jogon ugy van hogy kapunk egy tanulókört amibe az TO oszt be, azzal a csoporttal lesznek óráid egész evben. Minden csoport kap egy vagy ketto oktató mentort és 3-4-5 diákmentort, akiknek az a dolguk hogy segítsenek beilleszkedni az egyetemi eletbe. Nalunk nagyon komoly szelekció előzi meg a mentorképzést, és eleg könnyen ki lehet esni belole, szoval nem igazán tolerálják a kakiljuk le a gólyákat mentalitást. Csak az nem rémlik hogy nekunk jelentkezni kellett-e volna erre kulon, bár siman lehet hogy most idén csak az ujra felvételizők miatt indították el hogy tudják kik az igazi gólyák...

Melyik szakra jelentkeztél? :)

2019. júl. 29. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!