Folytassam a C#-t vagy kezdjek neki a Java-nak?
Még 15 éves koromban kezdtem el tanulni programozni középiskolában (emelt óraszámban), ahol a programozást nagyon megkedveltem. Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy melyik programozási nyelvnek, technológiának álljak neki komolyabban, amivel el is tudnék helyezkedhetni.
Néztem álláshirdetéseket Profession.hu-n, ahol megakadt a szemem az Epam Java mentorprogramján. Azon vacillálok, hogy nekifeküdjek-e egyedül még jobban a C#-nak (és húzzam fel még jobban az eddigi tudásomat és tanuljak WPF-t/WCF-t/LINQ-t) vagy kezdjek-e neki a Java-nak és a Java mentorprogramnak.
Szerintetek melyik irányba érdemes elindulni?
C#.
A Java nagyon fapad hozzá képest.
#3:
Bár nem írtam bele a kérdésleírásba, mert nem tartottam nagyon lényegesnek és nem akartam túl hosszúra nyújtani a bemutatkozást, de levelezőn csinálom a mérnökinformatikát. 2 aktív féléven már túl vagyok. Még így sem vennének fel? 🙄
Tudom, hogy kevés használhatót tanítanak egyetemen, épp ezért örülnék egy ilyen mentorprogramnak, hogy minél több használható ismeretet tanulhassak.
Akkor maradok a C#-nál és tanulok egyedül. Fórumokat olvasva próbálom valahogy kisakkozni mi az, ami használható tudás. 😐
#7:
Azt eddig is tudtam, hogy javarészt otthon kell összeszedni a kellő tudást, azonban, ha van valaki, aki benne van a szakmában és iránymutatást ad, akkor sokkal hatékonyabban tudna működni a tanulás. :) Mérnökinformatika szakra a papír miatt mentem. :D
Székesfehérváron vagy Budapesten (inkább legyen Budapest xD) hova érdemes elmenni dolgozni?
#8:
Úgy általánosságban sok minden tud érdekelni, ebből kifolyólag kénytelen vagyok szelektálni, hogy mi a fontosabb/hasznosabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!