Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A szoftverfejlesztők Magyarors...

A szoftverfejlesztők Magyarországon Budapesten kívül is keresettek / jól fizetettek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ha az ember jó a szakmában és hajlandó folyamatosan tanulni, fejlődni, akkor Budapesten (és kb. bárhol a világon) mindig lesz jólfizetett helye.

Főként Veszprémre lennék kíváncsi, de ezen kívül eseleg Székesfehérváron és Győrben szintén el lehet helyezkedni és ott is meg lehet keresni azt a pénzt, mint Budapesten (gondolok itt kezdő 3-400, ra, seniorként 800+-ra)

2020. jan. 25. 20:37
 1/5 A kérdező kommentje:
?* lemaradt a végéről, upsz
2020. jan. 25. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Távmunkával pl. bárhol meg lehet keresni.
2020. jan. 25. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak Miskolcról tudok nyilatkozni, itt max akkor nem találnék munkát, ha nem akarnék.

Fizuk ilyen 600 nettó körül vannak itt senior pozícióknál.

Illetve távmunkával valóban lehet keresni bárhonnan pestinél jobb béreket is. Persze ahhoz jónak kell lenni.

2020. jan. 25. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Gondolom távmunkát inkább senior szinten lehet találni.
2020. jan. 25. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként inkább nettó 250 ezer Ft Budapesten is, illetve elmondhatatlanul nehéz elhelyezkedni kezdőként (fővárosban is).

Juniorként nem jó a távmunka. Még kaphat is az ember, ha úgy van, de nem jó dolog.

2020. jan. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!