Ha otthonról akarok dolgozni, szerintetek milyen irányban induljak el?
Gyakran olvasom, hogy a programozói munka otthonról is végezhető.
Most ismerkedek a C#-pal, de nem tudom hogyan tovább és véleményekre, tanácsokra lenne szükségem.

Toggl pl. full remote cég, van is náluk most nyitott fejlesztői pozíció, a bér is publikus, bruttó 50 000 EUR.
Nem túl erős fizu, de kezdésnek abszolút megfelelő.
Nekem ez jó lenne.
Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok.
Rengeteg arrogáns embert ismertem meg az elmúlt időszakban, akiktől semmit nem lehet kérdezni, mert kb mindenre az a válasz, hogy miért nem keresek rá.
Azért ez nem így működik, jó személyes tapasztalatokat is olvasni.

Ha tapasztalat kell:
Ismerek egy lányt (28), aki otthonról dolgozott, de annyi melóval megküldték, hogy rosszabbul jött ki, mintha bejárt volna. Ott is hagyta a céget, azóta más cégnél van, bejárósként. Egy másik ismerősömnek heti egy nap (fixen péntek) a home office, őt is terhelik rendesen, de mivel hétvégi nap, így csúsztatni tudja a melót.
Vagy tudsz munkát vállalni freelancerként, ha majd programozni is képes leszel, mert a jelenlegi szinted nem tesz rá alkalmassá.

Én most otthonról dolgozom kezdőként, de leszámítva azt, hogy jó a szabadság, hogy nem kell tömegközlekedni és másokhoz alkalmazkodni, nagyon rossz.
Többet nyilvánosan nem merek, mert ez a helyzet könnyen felismerhetővé tesz.

"Többet nyilvánosan nem merek, mert ez a helyzet könnyen felismerhetővé tesz."
Ne is tedd!
Azonnal kiszúrnának abból a néhány tízezres csoportból, már csak a sapkád színe alapján is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!