Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha otthonról akarok dolgozni,...

Ha otthonról akarok dolgozni, szerintetek milyen irányban induljak el?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom, hogy a programozói munka otthonról is végezhető.

Most ismerkedek a C#-pal, de nem tudom hogyan tovább és véleményekre, tanácsokra lenne szükségem.

2020. jan. 23. 07:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2020. jan. 23. 10:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Toggl pl. full remote cég, van is náluk most nyitott fejlesztői pozíció, a bér is publikus, bruttó 50 000 EUR.

Nem túl erős fizu, de kezdésnek abszolút megfelelő.

[link]

2020. jan. 23. 11:16
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem ez jó lenne.

Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok.

Rengeteg arrogáns embert ismertem meg az elmúlt időszakban, akiktől semmit nem lehet kérdezni, mert kb mindenre az a válasz, hogy miért nem keresek rá.

Azért ez nem így működik, jó személyes tapasztalatokat is olvasni.

2020. jan. 23. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Ha tapasztalat kell:

Ismerek egy lányt (28), aki otthonról dolgozott, de annyi melóval megküldték, hogy rosszabbul jött ki, mintha bejárt volna. Ott is hagyta a céget, azóta más cégnél van, bejárósként. Egy másik ismerősömnek heti egy nap (fixen péntek) a home office, őt is terhelik rendesen, de mivel hétvégi nap, így csúsztatni tudja a melót.

Vagy tudsz munkát vállalni freelancerként, ha majd programozni is képes leszel, mert a jelenlegi szinted nem tesz rá alkalmassá.

2020. jan. 23. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Én most otthonról dolgozom kezdőként, de leszámítva azt, hogy jó a szabadság, hogy nem kell tömegközlekedni és másokhoz alkalmazkodni, nagyon rossz.

Többet nyilvánosan nem merek, mert ez a helyzet könnyen felismerhetővé tesz.

2020. jan. 23. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

"Többet nyilvánosan nem merek, mert ez a helyzet könnyen felismerhetővé tesz."

Ne is tedd!

Azonnal kiszúrnának abból a néhány tízezres csoportból, már csak a sapkád színe alapján is.

2020. jan. 23. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány, még a junior szintet se elérő kezdőt foglalkoztatnak így, úgyhogy csak a főnököm ismerne fel, de sebaj.
2020. jan. 23. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
#15/#17 Akkor te vagy a kérdező embere. A tiédnél relevánsabb tapasztalattal nem hiszem, hogy mostanság sokan fognak jelentkezni. Szerintem beszélgessetek :)
2020. jan. 23. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!