Hol kezdjek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Leraktam egy szoftverfejleszto okj szakmat .Tudok php, java,html,css,javascript nyelveket csak olyan melot szeretnek amit otthon is tudok csinalni. Angol nyelvel nincs gondom .Kis projectek is szoba johetnek de nemtudom hol kezdjem el.2019. dec. 26. 14:35
1/2 anonim válasza:
Kezdőként biztos hogy nem fogsz home office munkát találni. Esetleg úgy, hogy találsz magadnak pár ügyfelet akik kérnek tőled szoftvert és megcsinálod, de referencia nélkül ez is nehezen járható út.
2/2 anonim válasza:
Jééé, van OKJ, ahol a Java az elsődleges nyelv? Fura. :D (Lehetne az mindenhol.)
Az OKJ elég gyenge, vagyis nem tudok az összes nevében nyilatkozni, de a miénk az volt.
Mindenképp tanulj hozzá magadtól (a Téged érintő területen) és csinálj egyre komolyabb projekteket.
Én algoritmizálást is gyakoroltam meg a nyelv elemeit, ami az OKJ-n a végéig nem került szóba vagy csak nagyon érintőlegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!