Mit kezdjek a gépemmel? Amikor megvettem kb 10mp-n belül betöltött a windows7, amikor a kék üdvözöljük képernyő volt, egyből kihozta az asztalt és semmire sem kelett várni, lehetett dolgozni, mostmeg 10 perc után örülök?
Figyelt kérdés
Gép:nVIDIA,GTX460 OC,1gb 256 bit
6gb verritech ram ddr3
AMD ATHLON X2 250 1gb
2012. jún. 9. 14:33
1/6 Panda Péter válasza:
sz@rrá töredezett és/vagy haldokló vinyó, vírus, nem takarított oprendszer, sok oka lehet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem tele van a merevlemez minden felesleges cuccal.
3/6 A kérdező kommentje:
500gb Winyó.Még gyári garival...3 felé osztva C:Windows,D: zene\videó E:Minden más...
a C: 35gb-re lett állítva ebből 1,9 szabad.
E:52 szabad.
2012. jún. 9. 14:40
4/6 alex25 válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
szabadkézi takarítást végeztem!és 2 gb-ről 8,2 lett a C:-n
És ugyan olyan
2012. jún. 9. 18:35
6/6 MrSteeel válasza:
A Rendszerleíró adatbázis az idő folyamán megtelt mindenféle szutyokkal. Ha értesz hozzá pucold ki, ha nem akkor telepítsd újra a Windows-t.Programot nem igazán érdemes használni mert elszúrhatja a jelenlegi Windowsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!