Nagy csalodas az egyetem, nektek?
Sziasztok.
Szeptemberben kezdtem Programtervezoin egy videki egyetemen...
Viszont elegge kiabrandito,hogy kb mindent matematikai modellek alapjan kozelitenek meg.
Kb nincs olyan targyam ami ne lenne visszavezetheto a matematikara...:(
Most jon a vizsgaidoszak, a vizsgakkal nem is lesz problema, viszont egyelore nem ertem hogy en ezeket a matematikai dolgokat hol fogom tudni hasznositani?
Meg ami folyamat van, azt mindent folyamat abran irjunk le, kb gepen nem is kodoltunk meg...
Mernoki is hasonlo szemlelet modon van a programozassal?

a mérnökinfón szerintem gyakorlatiasabb bár a matek azért van bőven
viszont cserébe kapsz fizikát meg digitális technikát stb stb stb, ez felfogható "lazításnak" de ha nem fekszik a dolog akkor szintén sz.pás....
De nekem nem az a problémám,hogy matekozni kell,hanem,hogy milyen szinten kell matekozni..
Szerintem eléggé durván elmélet orientált a dolog, illetve eléggé rossz az egyetemi struktura amit látok,egy gyakorlaton bent vagyunk 20-30an és kb semmire nincs idő,kérdezni alíg lehet, ha valamit nem tudsz, kijívatja,de a miértjére már nincs idő :/

"De nekem nem az a problémám,hogy matekozni kell,hanem,hogy milyen szinten kell matekozni.."
Első félév közepén tartasz.
Ne nyafogj, lesz ez még meredekebb is.
Azt tudnok illene, hogy ez a matek, amit te tanulsz most, elég messze van a középiskolai matektól, mert neked erre a matekra lesz majd szükséged a munkád során.
Olyan is előfordulhat, hogy még kevés is lesz a tudásod a szóba jövő feladathoz.
Majd jussak eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!