Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szoftverfejlesztok, to hogy...

Szoftverfejlesztok, to hogy kepzelitek El a jovotoket?

Figyelt kérdés
Alkalmazottkent dolgoznatok 10-20 ev mulva a szakmaban vagy inkabb vallalkozokent? Ha az utobbi, akkor alvallalkozokent mas cegeben vagy inkabb sajat ceget alapitanatok?
2019. okt. 30. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

hát már most is tudnék otthonról bedolgozni kisebb-nagyobb projektekbe kisebb-nagyobb cégeknek (volt is már ilyen), de jelenleg főállásban dolgozom egy nagy cégnél

pár év múlva saját céget alapítok, a kisebb projekre már valószínűleg jövőre

van egy elég nagy projekt amin évek óta dolgozom, ebből nagyon sok pénzem lesz a jövőben, de ez nem profit orientált dolog, csak mellékes szál

a saját nagy projektem a fő cél jelenleg is, a kisebb projektek és bedolgozások szakmai tapasztalat, kapcsolat és anyagi téren előnyösek

2019. okt. 30. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanúgy, ahogy eddig.

Alkalmazottként távmunkában, a világon bárhonnan.

2019. okt. 30. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
16%
Úgy hogy semmit sem fogok érni, mert a AI-k fog szoftvert tervezni. Szerencsére már nyugdíjas leszek addigra...
2019. okt. 30. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy képzelem el hogy kódolni fog helyettem egy szobányi quantum gép én meg felveszem a fizut Hawaii-on helyettük :D
2019. okt. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!