Milyennek képzelitek az ideális közösségi oldalt?
Facebooknál jobb? Annál már csak jobb lehet.
Mit csinálnék máshogy? Törölném az egészet a pi.csába.
Szűrő kellene!
- cuki kutya, macska
- beteg gyerek
- agyamanet bölcselet
- 3 éve megkerült elveszett személyek
- állatmenhely
- játékhírek (akkor is beteszi ha letiltom)
- stb...
Szerintem az ideális közösségi oldal arról szól, hogy barátokkal tartsuk a kapcsolatot, nem presztizs kérdést csinálni abból kinek hány száz(néhol ezer) ismerőse van, mert nekem ne mondja senki, hogy azokkal több szót váltott volna 2-nél életében
Továbbá nem kellene szerintem megosztani minden intim életeseményt, mert szerintem az senkit nem érdekel, gondolok itt elsősorban azokra, akik nyilvános beállításokat használnak
Ezek egyelőre olyan dolgok, amelyekre nem létezik korlát, meg hát ki is foglalkozik vele, hogy más mit oszt meg
"Nagyon imádom" azt is, mikor adott személy hivatkozásait kismilióan "lájkolják", pusztán azért mert az illető celeb, vagy olyat tett ami kapcsán ismerik a nevét, ámbár személyes kapcsolata nincs vele
A legújabb undor ami mostanában terjeng, az előre kicsikart lájkok, amit nyilván meg lehet kerülni, de nem mindenki géniusz, a tartalmaknak elérhetőnek kell lenni, figyelemfelkeltőnek, frappánsnak, ha ez mind megvan majd megkapja azt a like-ot.
Minek ez a hülye versengés, amikor nem az oldal különlegessége tarol, hanem mert az embereket rákényszerítették
Nem fricskázok senkit, nem azért fejtegetem gondolataimat, de ha már adott egy véleményem szerint egy jó kérdés, mert az, akkor véleményezzük azt hitelesen, nem úgy, hogy az jól hangozzék...
Fák, virágok, padok, zene, tánc...
És élőszó.
az előzőnek!
Szerintem nem jó ötlet mindent egybe szórni mivel bonyolult felhasználó felülete lenne szerintem. (lásd mi lett a facebook kal mindent tud (video, kép szöveg, zene, alkalmazások stb... ezért ennyire szemetes és nem lehet normálisan szűrni.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!