Tehát nem egy vizsgától kellene elvárni tudást (hiszen az csak utat mutat), hanem saját magatoktól, de ezt sokan nem értik meg, mert a szövegértésnél kimaradtak... :-)
2019. szept. 23. 10:41
13/17 anonim válasza:
Az Érettségis programozás az csak egy nagyon alap szint.
Párom is megcsinálta 4 -esre, de soha az életben nemfog programozni, csak könnyen megszerezhető plusz pontok voltak.
Ahogy előttem írták, ez inkább csak egy már általános tudásnak minősülő szint elérését kérik számon, amiből látszik, hogy lenne -e esély a továbbképzésre.
2019. szept. 23. 10:42
14/17 anonim válasza:
#13: Pont ezek alapján készítettem fel a páromat. :-)
2019. szept. 23. 10:45
15/17 anonim válasza:
Pont annyira komoly, amennyire a 12 perces cooper futás komoly sport.
2019. szept. 23. 10:45
16/17 tabaki válasza:
Én némelyik érettségi feladat esetén örülnék, ha egyáltalán meg tudom oldani, nem, hogy még időn belül... Engedtessék meg azonban ezt a saját fogyatékosságomnak betudnom, és nem annak, hogy az már „komolyabb programozói tudás”. Kérdezőnek javaslom, hogy amikor az érettségi szintet már uzsi mellé beharapja, kukkantson bele a tömegesen föllelhető open source programok (akár csak kisebb házi projektek) egyikének-másikának forráskódjába is. Feltételezem, ő is úgy látja majd, hogy az egy más dimenzió, és jobban helyére kerül benne, hogy az érettségivel meddig jut, és mennyi van még hátra a komolysági skálán.
2019. szept. 23. 16:44
17/17 anonim válasza:
#16-os (tabaki) is már jól közelíti meg a valóságot! Egyet tudok érteni vele is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!