Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Akik már kijárták az iskolát...

Akik már kijárták az iskolát és régóta dolgoznak, milyen gyakran tanultok új dolgokat, algoritmusokat?

Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Milyen iskola?

Amúgy kb mindig, sok mindenre nem tudom a megoldást, így keresni kell.

Na de az iskolára kitérve, kissé csalódás volt az egyetem, mivel hogy 30-an voltunk "csak" órákon, pl progon, és kb a tanárnak nem volt ideje elmagyarázni,ha valamit nem értettél,ha nem ment valami odajött és megmondta,a "jó" kódot, de azt hogy miért úgy stb azt már nem lehetett átbeszélni mert nem volt rá idő, így egyetem alatt is rengeteget kell MAGADTÓL utána járni,ha szimpla BSC tudásra hagyatkozol sehova nem vesznek fel.

2019. aug. 31. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Napi szinten.
2019. aug. 31. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
59%

webfejlesztésre nem feküdtem rá annyira (jelenleg abban dolgozom főállásban), így ritkán tanulok új dolgokat, viszont rengeteg technológia, megoldás van amit lehetne tanulni

játékfejlesztés a hobbim, hát itt sok új megoldással találkozom, szinte napi szinten vannak új dolgok, főleg a motor is fejlődik, szóval azt is követnem kell

2019. aug. 31. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!