Miért nem tudom a BIOS beállításokat módosítani? Csak 1-2 alap beállítást enged módosítani a BIOS-ban, pl. :idő, bootolas, .
Laptop: Dell 7720,phoenix securecore tiano BIOS van rajt,és a legújabb verziója.
A processzor beállításait szeretnem megnézni,és szükség eseten módosítani.
Intel i7-3630QM van a gépben,ami rendelkezik turbo boostal,és kíváncsi vagyok,hogy pl. ez be van-e kapcsolva.
Csak pár dolgot enged a bios,azokat kekkel jelzi,a többit szürkén.
Hogy tudom módosítani a főbb beállításokat?
Ez nem "olyan tuning" nem túlhúzás,meg semmi ilyesmi. A lényege,ha szükség van rá 3,4 en is tud működni a proci, 2,4 en meg energiatakarékos.
Szerintem attól,hogy laptop,még kéne tudnom állítani,csak szerintem valahogy fel kéne oldanom...
De hogyan...?
Látom nem igazan ismered ezt a technológiát,ezt nem minden processor tudja,itt egy kis leírás:
intel turbo boost 2.6 monitort használok,a szerint 2,4 az alap működése, és 3 GHz-ig energiatakarékos. De ha szükséges 3,4-en működik.
De én azt szeretném megtudni,hogy a bios-t hogy tudom feloldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!