Milyen programoknak, és milyen hardvereknek kell rendben lenni ahhoz, hogy menjen az internet? Ha a progikat megpróbálnám újratelepíteni?
Ilyen van, ez így működhet? Kb félóráig van internet, utána elmegy, és még ha kiköltözök a laptopommal abba a szobába, ahol öcsémnek új gépen megy a net, most már akkoris elmegy a netem újabban.
Miknek kell ehhez rendben lenni?
9éves asus laptop, upc hálózathoz szeretnék kapcsolódni; már sokszor újra kellett indítani a gépemet, mert először nem töltött be a gép, mert régi, és nagyon lassú, utána meg volt, hogy a gép betöltött , de nem volt rajta internet.
Szóval most pl sikerült hozzá kapcsolódni. A másik gép, amin öcsém gépezik, az fiatalabb gép, azon jól megy a net.
rámásolja magát a régi fájlokra, megoldja, nem szokott problémázni rajta, és igen valszeg lesz egy újraindítás is
de mivel 2009-es, sztem most is az van rajta
Wireless a wifikártya
Cardreader az kártyaolvasó
nem lesz rajta 2x, mert ugyanabba a könyvtárba dolgozik, és ugyanazok a fájlok nevei is, szóval felülírja a régieket
no para
Ezért linkeltem direkt az asus oldalát, nem mást
neked most a wireless kell
de sanszos hogy nem sok változást fog hozni
lehet ott még a router is a bűnös, meg a upc is
próbáld meg kábelen keresztül szakadozik-e a net
az meg a LAN letöltő oldalon, de ne kezdj eszeveszett telepítésbe..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!