Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programoknak, és...

Milyen programoknak, és milyen hardvereknek kell rendben lenni ahhoz, hogy menjen az internet? Ha a progikat megpróbálnám újratelepíteni?

Figyelt kérdés

Ilyen van, ez így működhet? Kb félóráig van internet, utána elmegy, és még ha kiköltözök a laptopommal abba a szobába, ahol öcsémnek új gépen megy a net, most már akkoris elmegy a netem újabban.

Miknek kell ehhez rendben lenni?

9éves asus laptop, upc hálózathoz szeretnék kapcsolódni; már sokszor újra kellett indítani a gépemet, mert először nem töltött be a gép, mert régi, és nagyon lassú, utána meg volt, hogy a gép betöltött , de nem volt rajta internet.

Szóval most pl sikerült hozzá kapcsolódni. A másik gép, amin öcsém gépezik, az fiatalabb gép, azon jól megy a net.

2019. máj. 10. 21:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
egyébként mindet letöltheted, ha mégis újratelepíted a winózt, a többit a windows frissítés elintézi
2019. máj. 10. 22:02
 22/35 anonim ***** válasza:

rámásolja magát a régi fájlokra, megoldja, nem szokott problémázni rajta, és igen valszeg lesz egy újraindítás is

de mivel 2009-es, sztem most is az van rajta

2019. máj. 10. 22:03
 23/35 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a cardreadert, és akkor megnyitottam a mappát, és utána mit csináljak vele? És akkor ez most kétszer van rajta a gépemen? És akkor nem kell beüzemelni, hogy rámegyek valahol, hogy install, máris rögtön működésben van lépve? És akkor most tényleg, 2X van rajta a gépen?
2019. máj. 10. 22:04
 24/35 A kérdező kommentje:
Oh, kösznöm:)
2019. máj. 10. 22:05
 25/35 anonim ***** válasza:

Wireless a wifikártya

Cardreader az kártyaolvasó

nem lesz rajta 2x, mert ugyanabba a könyvtárba dolgozik, és ugyanazok a fájlok nevei is, szóval felülírja a régieket

no para

2019. máj. 10. 22:06
 26/35 A kérdező kommentje:
Oké, ráraktam mindet, így máris gördülékenyebbnek tűnik a gép mozgása:) Amikor átkattintok másik oldalra:)
2019. máj. 10. 22:08
 27/35 anonim ***** válasza:

Ezért linkeltem direkt az asus oldalát, nem mást

neked most a wireless kell

de sanszos hogy nem sok változást fog hozni

lehet ott még a router is a bűnös, meg a upc is

próbáld meg kábelen keresztül szakadozik-e a net

az meg a LAN letöltő oldalon, de ne kezdj eszeveszett telepítésbe..

:D

2019. máj. 10. 22:08
 28/35 A kérdező kommentje:
Adtam a zöldet :)
2019. máj. 10. 22:09
 29/35 anonim ***** válasza:

na hátha segít..

hajrá

30/35 A kérdező kommentje:
Okés, nem kezdek! :)
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!