A laptopom nem érzékeli a lan kábelt közvetlen a routerből, de ha közbeékelek egy LAN kábel elosztót, akkor rendben van. Mi lehet az oka?
Sziasztok!
Nagyon izgalmas a hiba. Ha közvetlenül a routerből dugom a laptopba a LAN kábelt, akkor semmi jel nincs, de még csak nem is világít a lan kábelnél a led se a routernél sem a laptopnál. Próbáltam wifit kikapcsolni laptopon, több portot is próbáltam a routerben, illetve kábelt is cseréltem olyanra, ami biztos, hogy működik. Amint egy LAN elosztót közbeiktatok felvillan a lámpa a laptopon és működik, van jel és net is.
Ez a megoldás igen macerás a hétköznapokban. Tudtok valami megoldást a bajomra? Arra gondolok, hogy valami router beállítás baja lesz (amit az elosztó kiüt) Huawei HG8245H routerem van.
Sziasztok!
köszönöm a gyors válaszokat. Első jó ötlet, köszönöm:)
2. és 3.: Közvetlenül volt már rákötve több gép is, azokkal nem volt gond, illetve ugyanazok a kábelek voltak használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!