Unit88 kérdése:
Az internet sebessége eszméletlenül lelassul, ha routeren keresztül megy, még ha kábellel össze is vannak kötve, de ha a modemet dugom a gépbe közvetlenül akkor minden rendben, mi okozhatja ezt, és mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
A házba került egy laptop ezért vettünk egy routert, hogy legyen a laptopon is net, de ha a router használatban van iszonyú lassú (25 MB/s helyet 1.5)2013. szept. 26. 19:01
1/4 anonim válasza:
Rossz a routered beállítása (vagy a router).
Milyen routered van?
Miket állítottál rajta?
2/4 Turismo válasza:
Nem kellene, hogy lassabb legyen. A laptop wifiről megy? Jobban nézd meg a beállításokat! Ellenőrizd a modem éa router közötti kábelt lehet, hogy meg van sérülve vagy csaeréld ki egy másik kábelre és azzal is nézd meg. Nézd meg kábelesen is routeren keresztül
3/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom gyári beállításokkal mi lesz, aztán visszajelzek (akkor fogom magát a router-t is megmondani, hogy milyen, mert a doboz húgomnál van, fejből meg nem tudom)
2013. szept. 26. 20:33
4/4 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy tűnik rendben van, valszeg én állítottam el vmit, bár lehet, hogy nem sokáig. Mindenesetre, ha mégis kéne még segítség a routerem TP-link TL-WR741ND
2013. szept. 26. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!