Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel tudnam leforditani a...

Mivel tudnam leforditani a pdf -ket, rakattintva a kijelolt szovegre, szora - idegen nyelven szeretnek olvasni, stb?

Figyelt kérdés
Mivel tudnam leforditani a pdf -ket, rakattintva a kijelolt szovegre, szora - idegen nyelven szeretnek olvasni, de valami olyasmi megoldas kell ami rogton fordit a kijelolt szoveget, idaig mukodott firefoxban de most mar nem akar mukodni amiket hasznaltam bovitmenyekkel sem?
2018. júl. 2. 20:16
 1/2 Derwer ***** válasza:

Kindle

Vagy mobimouse volt régen...

2018. júl. 3. 09:15
 2/2 CspCsj ***** válasza:

Mit jelent, hogy "rögtön" fordít?

Gyorskeresésre:

QTranslate - [link]

- bármilyen programban működik, ahol kijelölhetsz szöveget

- internetkapcsolat kell a fordításhoz

- használat: ha fut a háttérben, akkor kijelölöd a szöveget, megjelenik a program ikonja, amire ráklikkelve kiírja a fordítást (az ikon megjelenítéséhez az egér-módot kell átállítani, ehhez az óra mellett a program ikonjára klikkelsz, hogy telizöld legyen - egy perc alatt csak ezt találtam gyorsításnak)

Megj.:

- a beállításaiban a Szolgáltatásoknál kikapcsoltam mindent a Google-n kívül, mivel ha mindet végignézi, akkor tovább tart a fordítás

- elvileg a kijelölt szöveg cseréje is lehetséges, de ennyire nem mélyedtem bele.

2018. júl. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!