Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az uTorrent 2.2.1 verziójú...

Az uTorrent 2.2.1 verziójú klienst is cseréljem le a kártevő miatt?

Figyelt kérdés

Cikk:

[link]

Az a baj nekem a többi másik klienssel hogy nem működnek meg fellelően.

Ezeket teszteltem és nem működtek valami jól:

Tixati egyáltalán semmit se tudott leölteni.

Qbitorrent párat le töltött, és csak állt egy folytában 80%-n, és nem tudtam frissíteni a programot mert valami hiba üzenetet írt ki.

Deluge Ez se tudott letölteni semmit.

BitLord Darabig jó működött, de utána már nem töltött vissza semmit, meg nagyon lassította a gépet.

uTorrentbe meg minden működött pár perc alatt le szedte azokat a filmeket amit többi kliens nem tudott.

Pedig hivatalos oldalról szedtem le őket, de már tavaly óta nincsenek meg a gépemen, csak az uTorrentet.

2018. febr. 23. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy vírust szedsz le az új verziókkal. 1 darab verzióban volt kártevő úgy, hogy valakik belerakták és a saját oldalukon terjesztették. A hivatalos oldalon soha nem volt elérhető káros tartalmú kliens.
2018. febr. 23. 18:50
 12/18 A kérdező kommentje:

Ma megint leszedtem a Qbitorrent klienst 5 filmből csak egyed tölt vissza, de egy perce már egye sem tud :( Ilyen sz..r klienseket, nekem csak a uTorrent 2.2.1 verziójú a legjobb.

Nem tudom hogy jöhet be másoknak ezek a sz..r kliensek, még a facebookon is ezt ajánlják hogy mindenki cserélje le Qbitorrent kliensre az biztonságos sokkal gyorsabb mint az uTorrent.

uTorrentbe mindjárt át rakom és egyből tölti vissza.

2018. febr. 23. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
A torrent nem úgy működik hogy bármit bármikor letölthetsz, mert rengeteg dolog befolyásolja. Elég hülyebiztos mindegyik kliens abból a szempontból hogy külön konfigurálás nélkül is azonnal rendelkezésre áll. 11 évig használtam utorrentet (mindig az új verziókat), fél éve használok qBittorrent, soha nem volt probléma velük. Ahogy sok más embernek sem. Ha egy torrent megáll vagy nem seedel, nem biztos hogy a kliens miatt van.
2018. febr. 23. 19:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Pedig az egyik filmet seedelik 4708 és töltik le 561.
2018. febr. 23. 19:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Qbitorrent-ről írok:

Most elvileg tölt fel.

Ezeket állítottam be:

Aktív letöltések maximális száma 30

Aktív feltöltések maximális száma 999

Torrentek maximális száma 50

Szerinted a többit is állítsam 999-re?

Be állítottam a klienst D meghajtóra töltsön le, be állítom ezt: Alapértelmezett torrentkezelési mód automatikusra vagy kézi beállításom be?

Kapcsolatok maximális száma 500 helyet menyit állítsak be?

Kapcsolatok maximális száma torrentenként 100 helyet mennyit állítsak be?

Feltöltési szálak maximális száma 8 helyet mennyit állítsak be?

Feltöltési szálak száma torrentenként 4 helyet mennyit állítsak be?

2018. febr. 23. 21:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Megint egy filmet nem tölt vissza, be fejesztem vele.
2018. febr. 23. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Látszik hogy nem vágod a torrent működését. A fenti példádból a 4700/600 seed/peer arány már eleve azt jelzi hogy 7,8-szoros a túlseedeltsége a torrentnek, ott te nem sokat tudsz seedelni. Főleg ha az 500 "leecherből" legalább 450 partial seeder, tehát ők nem valódi letöltők. Ezzel meg is fordul az arány 5250/50-es s/p arányra, tehát 105-szörösen túl van seedelve a torrent amibe te beleszagolni sem fogsz, nemhogy adatot forgalmazni bárkinek. Erről nem a kliens tehet, mert egyszerűen nincs kinek visszatölteni. Ezen az állapoton az sem fog segíteni ha még száz másik különböző klienst próbálsz ki.
2018. febr. 24. 10:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Pedig az utorrent szépen végzi a dolgát.

Qbittorent tavaly 3 napon átt nem csinált semmit.

2018. febr. 24. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!