Az uTorrent 2.2.1 verziójú klienst is cseréljem le a kártevő miatt?
Cikk:
Az a baj nekem a többi másik klienssel hogy nem működnek meg fellelően.
Ezeket teszteltem és nem működtek valami jól:
Tixati egyáltalán semmit se tudott leölteni.
Qbitorrent párat le töltött, és csak állt egy folytában 80%-n, és nem tudtam frissíteni a programot mert valami hiba üzenetet írt ki.
Deluge Ez se tudott letölteni semmit.
BitLord Darabig jó működött, de utána már nem töltött vissza semmit, meg nagyon lassította a gépet.
uTorrentbe meg minden működött pár perc alatt le szedte azokat a filmeket amit többi kliens nem tudott.
Pedig hivatalos oldalról szedtem le őket, de már tavaly óta nincsenek meg a gépemen, csak az uTorrentet.
"Tavis szerint ugyanis a μTorrent a távoli vezérlést lehetővé tévő funkcióján keresztül a hackerek képesek lehetnek kódot futtatni a felhasználók számítógépén, a zsarolóvírusok óta pedig pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent."
Ha nem kapcsolod be a távoli vezérlést akkor fel sem merülhet a probléma kihasználása. A 2.2.1-et azért nem kellene használnod, mert 2011-es kiadás és évek óta elavultnak számít. Ha már a biztonságot erőlteted akkor legyen mindig az utolsó stabil kiadás fent neked. Teljes mértékben kikapcsolható a hármas verziók reklámfelülete ha ez zavarna benne.
ez a legjobb μTorrent/2210(25302)
a mai napig rengetegen használják
uTorrentet utoljára kb 2012-ben használtam, akkor még jónak tartottam.
Windowson qBittorrentet használok, Macen Transmissiont.
Szerintetek miért nem működött nekem rendesen a többi kliens?
Pedig semmit nem állítottam rajtuk, csak felraktam a gépre, hivatalos oldalukról töltöttem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!