Csicsky kérdése:
Mi az a DV20. exe?
Figyelt kérdés
Ma reggel, amikor bekapcsoltam a laptopot egy DV20.exe nevű valami indult be. Jó darabig ment, majd eltűnt a Windows feladatkezelő listájáról. Most akkor mi volt ez? Ugyanis a Windows feladatkezelőben, ott, ahol fel vannak sorolva a folyamatok ez a programkód nem szerepel és máskor ezt nem vettem észre, hogy futott volna. Próbáltam utána nézni, hogy mi akar ez lenni, de sajnos magyar nyelven gyakorlatilag semmit sem találtam róla, az angol nyelvű oldalak Google fordításai meg ellentmondásosaknak bizonyultak.
A gépemen Windows XP Service Pack 3 van telepítve.
2016. márc. 16. 09:19
1/4 A kérdező kommentje:
Na, most nem tudom, hogy jól írtam-e le és nem véletlenül DW20.exe helyesen.
2016. márc. 16. 09:33
2/4 anonim válasza:
Így jár aki még mindig XP-t használ, nem talál már hozzá normális (és más nyelvű) támogatást ;) De egyébként: a Microsoft oldalán angolul annyi van írva róla, hogy az office alkalmazások hibainformáció küldésével foglalkozik. Értsd: Ha összeomlik (akár a háttérben is) az Office, akkor ez küld infót a hibákról a Microsoftnak. Nem kell vele törődni, nem is értem, miért szúrtad ki pont ezt, számos más ismeretlen exe is van azon a listán.
3/4 fersk válasza:
Hibajelentést küld a Microsoftnak, főként Office alkalmazások hibás betöltődésekor. Helye: Program Files\Microsoft Shared\DW. És igen, DW.exe.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Már megijedtem, hogy valami vírus ütötte fel a fejét, de akkor nincs semmi baj.
2016. márc. 16. 10:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!